Lendületes fejlődésben Budapesten a Firstclean

Ha az elmúlt év leggyakrabban emlegetett témáira gondolunk, a tisztaság, a fertőtlenítés és a környezettudatosság biztosan előkelő helyre kerül a listán.

Az nem kérdés, hogy a takarítás fontossága és a munkavállalók biztonsága minden korábbinál jobban felértékelődött a járvány hatására, és egyre többen látják be azt is, hogy prémium minőségben takarítani nem tud mindenki. Azt is tudjuk, hogy a fenntartható jövő érdekében nem hagyhatjuk figyelmen kívül a környezetbarát tisztítószerek használatát sem, azonban ezek halltán még mindig sokan elbizonytalanodnak, hogy vajon valóban hatékonyan fertőtlenítenek-e?

Ennek most vége!

A Triarco takarítási üzletágaként működő Firstclean ugyanis egy egészen új időszámítást hoz Budapest modern irodaházaiba, ahol hazai és nemzetközi bérlő cégek számra biztosítja szolgáltatását, kiemelkedő minőségben.

A vállalat hisz abban, hogy egy jó munkahely lehet egyszerre zöld és tiszta, ráadásul felhívja a figyelmünket ezen párosítás előnyeire a környezetvédelem mellett.

Az egészséget fókuszba helyezve úgy tervezik meg a működésüket, hogy az iroda ne csak tiszta és szép legyen, de mindez a lehető legkisebb ökológiai lábnyom mellett történjen. Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, kizárólag környezet és egészségbarát tisztítószereket használnak, melyek mentesek minden olyan káros anyagtól, ami a személyzet vagy az irodai dolgozók egészségére veszélyt jelenthet. A takarítók munka közben csak a feladatuk elvégzéséhez szükséges helyeken kapcsolják fel a villanyt, az ivóvizet kulacsban magukkal viszik és tömegközlekedéssel érkeznek a helyszínekre. A takarítószerek szállításához – és az ellenőrzések elvégzéséhez pedig elektromos járműveket használnak. Ezek apróságnak tűnhetnek, de több tízezer négyzetméter esetén jelentős megtakarítást eredményeznek.

A szolgáltatás mellett a megbízók edukációját is nagyon fontosnak tartják, ezért folyamatosan ösztönzik őket a karbonlábnyomuk csökkentésére, például lebomló anyagok használatával, szelektív hulladékgyűjtéssel vagy közös faültetéssel.

Bender Gábor, a Firstclean ügyvezetője az alábbi 5 irányelv szerint definiálja a tevékenységüket a napi takarítás terén

1 – Minőségpolitika – a folyamatos, megbízható, magas minőség érdekében rendszeres minőségellenérzést tartanak a Facility Manager kollégák segítségével, melynek végén magyar és angol nyelvű riportot biztosítanak az eredményről

2 – Munkatársak – válogatott, képzett, igényes és pontos takarító csapat, amit emberileg és anyagilag is megbecsülnek, hiszen hosszútávra terveznek a kollégákkal

3 – Technológiai háttér – folyamatosan karbantartott és frissített, modern eszközpark

4 – Etikus munkahely – munkaszerződés szerint bejelentett munkavállalók, bérek és juttatások

5 – Fenntarthatóság – A profit egy részét környezetvédelemre és a fenntarthatóság támogatására fordítják.

Ha te is előnyben részesíted a környezetbarát szolgáltatásokat, de nem szeretnél lemondani a csúcsminőségről, akkor a HUGBC tagjaként működő Firstclean szolgáltatása telitalálat!

Kérj ajánlatot még ma és tegyél egy hatalmas lépést egy fenntartható jövő felé!

SOCIAL BOX