Győrben terjeszkedik a Gebrüder Weiss

Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Gebrüder Weiss a CBRE támogatásával talált megfelelő ingatlant Győrben. A VGP tulajdonában álló komplexumban a Gebrüder Weiss 1334 négyzetméteres raktárt és a hozzá tartozó 116 négyzetméteres irodát bérel 2013 májusától. „Nagyon jó hír, hogy a Gebrüder Weiss új elosztóközpontot nyit Győrben. Ez jelzi, vannak ma Magyarországon egészséges ágazatok és […]

Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Gebrüder Weiss a CBRE támogatásával talált megfelelő ingatlant Győrben. A VGP tulajdonában álló komplexumban a Gebrüder Weiss 1334 négyzetméteres raktárt és a hozzá tartozó 116 négyzetméteres irodát bérel 2013 májusától.

„Nagyon jó hír, hogy a Gebrüder Weiss új elosztóközpontot nyit Győrben. Ez jelzi, vannak ma Magyarországon egészséges ágazatok és sikeres vállalkozások, melyek bővíteni tudják kapacitásukat. A helyszínválasztás nem meglepő, hiszen a magyar ipari termelés egyik legfontosabb és folyamatosan fejlődő központja Győr.” – mondta Baka Gergely, a CBRE ipari ingatlanok ügynökségi vezetője.

„Büszkék vagyunk arra, hogy 2013 júliusától a Gebrüder Weiss Kft. ezzel a bővítéssel Magyarországon immár 5 telephelyen szolgálja ki ügyfeleinket, összesen 45.000 m2-en. A projekt keretében elsősorban cégünk – mint regionális szállítmányozási és logisztikai vállalat –  hosszú távú versenyképességét kívánjunk biztosítani a magyar piacon.” – nyilatkozta Thomas Schauer ügyvezető igazgató. „A fizikai jelenlét mellett a technológia és a tudásmenedzsment területén is standard megoldásokat valósítunk meg a győri telephelyen, és következetesen tovább dolgozunk a kiváló szolgáltatás megvalósításán.” – fűzte hozzá Thomas Schauer.

„A VGP üdvözli hatodik bérlőjét. A Gebrüder Weiss döntése is jelzi, hogy a VGP Park Győr ideális helyszín kínál a logisztikai szolgáltatók részére, mert a telephely modern környezetben helyezkedik el és kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A Gebrüder Weiss letelepedésével a VGP Park Győr kihasználtsága elérte a 94%-ot, jelenleg már csak egy 2300 m2-es egység vár bérbeadásra.” – tette hozzá Balogh László, a VGP Park Győr Kft. country managere.
 

SOCIAL BOX