Regionális kinevezés a Colliers Internationalnél

 „John kiemelkedő munkát végzett a kelet-európai tőkepiaci üzletünk építésében. Az elmúlt két év során több piacon több tranzakciót zártunk sikeresen, mint bármely versenytársunk. Mivel több, mint húsz éve dolgozik a régióban, kiváló ismeretekkel rendelkezik. Miközben számos versenytársunk csökkenti a regionális jelenlétét, mi továbbra is folytatjuk a beruházást és a növekedést Kelet-Európában, melyre az átfogó globális […]

 „John kiemelkedő munkát végzett a kelet-európai tőkepiaci üzletünk építésében. Az elmúlt két év során több piacon több tranzakciót zártunk sikeresen, mint bármely versenytársunk. Mivel több, mint húsz éve dolgozik a régióban, kiváló ismeretekkel rendelkezik. Miközben számos versenytársunk csökkenti a regionális jelenlétét, mi továbbra is folytatjuk a beruházást és a növekedést Kelet-Európában, melyre az átfogó globális stratégiánk fontos részeként tekintünk”- mondta Hadley Dean, a cég kelet-európai régiójának ügyvezető partnere.

Az ausztrál üzletember 1991 óta dolgozik Közép- és Kelet-Európában. Széles körben elismert az ingatlan üzleti világában, korábban vezető pozícióban dolgozott az AXA REIM-nél illetve a DTZ-nél.

John magas szintű képzettséggel rendelkezik az ingatlan szakágak – értékbecslés, üzletvitel és tulajdon – területén és tagja a RICS-nek (Royal Institution of Chartered Surveyors); valamint az Austrialian Property Institute-nak. 

SOCIAL BOX