Iroda.hu: invázió a Facebookon. Drágakövek után kutatunk

Az iroda.hu csoport 2005-ös megalakulása óta a kereskedelmi ingatlanszektor legnagyobb médiacsoportjává nőtte ki magát, és azóta is újabb és újabb ötletekkel, tervekkel rukkolunk elő. Nem kerülhettük meg természetesen a közösségi médiát sem, ennek köszönhetően ezen a héten ünnepelhettük az 5000. lájkolónkat. A határ persze a csillagos ég, ahogy a Csillagok háborújában fogalmaznak: „Az Erő legyen […]

Az iroda.hu csoport 2005-ös megalakulása óta a kereskedelmi ingatlanszektor legnagyobb médiacsoportjává nőtte ki magát, és azóta is újabb és újabb ötletekkel, tervekkel rukkolunk elő. Nem kerülhettük meg természetesen a közösségi médiát sem, ennek köszönhetően ezen a héten ünnepelhettük az 5000. lájkolónkat. A határ persze a csillagos ég, ahogy a Csillagok háborújában fogalmaznak: „Az Erő legyen velünk!” És eme vihardúlt, válságszabdalta óceánon az iroda.hu csoport hajójának sikerült adaptálnia a legjobb navigációs rendszert, vitorláját pedig a szakmai tapasztalat és tudás mellett szívből, lékekből és őszinte lelkesedésből szőtték. Így aztán a nehézségek ellenére is bizakodva tekintünk a jövőbe.

Hiszen idén már harmadik alkalommal került megrendezésre az Év Irodája verseny, amely az évek során egyre nagyobb népszerűségnek és elismerésnek örvend, a versenyen indulók száma ugrásszerűen nő. Szerencsére Magyarországon is gőzerővel honosodnak meg a nemzetközi irodatrendek, belsőépítészeti megoldások és az újfajta munkahelyi filozófiák. Szóval bekerültünk a világ vérkeringésébe, és ez igazán serkenti az adrenalin tartalékainkat. Az emberközpontú, együttműködő fiatal munkavállalók igazi közösségei pedig lassan átveszik a hatalmat a hazai munkaerőpiacon. Hiszen immár beléptünk a 21. századba, ha valakinek nem tűnt volna fel!

Válságállók vagyunk. Sőt, a válságban születnek a legjobb gondolataink. Ezt bizonyítja, hogy áprilisban megszületett az iroda.hu csoport legfiatalabb gyermeke, az irodablog.hu. Örömmel jelenthetjük, hogy egészséges, súlyát és magasságát ezúttal nem közöljük, mert napról napra növekszik, erősödik, hiszen sok vitamindús, színes, látványos irodát és irodaházat fogyaszt el nap mint nap. Igazi gyémántbánya és oázis, ha az Y-generáció high-tech világát nyomozza valaki, itt mindig rábukkanhat egy-egy drágakőre. Startup, lendület, mobilitás, közösség, kommunikáció, interakció, nyitottság. Soroljuk-e még? A világháló végtelenségében ringatózva mi megtaláljuk a legeldugottabb trópusi szigeteket is. De a világ legjobb munkahelyei mellett persze elsősorban a hazai piacot tartjuk szemmel, kíváncsian kukkantunk be mindenhová, ahol újdonságot és szépséget szimatolunk. Olvassa hát az irodablogot, és lájkolja az iroda.hu Facebook-oldalát, ahol vicces képek, meghökkentő fotók és izgalmas cikkek várják látogatóinkat! Mi felfedezzük Önnek a világot!

SOCIAL BOX