Real Estate Awards néven megújul Az Év Irodája díjátadó gálája

Az Év Irodája verseny idén is kiemelkedő érdeklődés kísérte: a beérkezett több mint 160 nevezést a 13 fős szakmai és 53 fős üzleti zsűri véleményezi a 12 kategóriában. A győzteseknek járó díjakat két eseményen adják át. A bérlői díjak (pl. Az Év Irodája, Az Év Közösségi Tere) győzteseit február 20-án az Akvárium Klubban az OfficeUP […]

Az Év Irodája verseny idén is kiemelkedő érdeklődés kísérte: a beérkezett több mint 160 nevezést a 13 fős szakmai és 53 fős üzleti zsűri véleményezi a 12 kategóriában. A győzteseknek járó díjakat két eseményen adják át. A bérlői díjak (pl. Az Év Irodája, Az Év Közösségi Tere) győzteseit február 20-án az Akvárium Klubban az OfficeUP irodatrend konferencia keretében ismerhetjük meg, míg a szakmai, vállalati díjakat a Real Estate Awards néven megújult gálán kapják meg a győztesek február 21-én a Pesti Vigadóban.

A szervezők a Real Estate Awards elnevezéssel szeretnék emelni a rendezvény jelentőségét és presztízsét, ahol egy fantasztikus program keretein belül ünnepelik meg a magyar ingatlanpiac sikereit, eredményeit, szakembereit. A Real Estate Awards Gálán a szervezők jelmondata nem is lehet más: a szakma díjazza a szakma legjobbjait, amelyhez az Év Irodája verseny biztosítja a független és transzparens kereteket.

A helyszín a Pesti Vigadó, amely nem csak Budapest, hanem az egész magyar építészet és kultúra egyik emblematikus öröksége. Szimbolikusan akár csak az épület, ugyanúgy a magyar ingatlanpiac is megújulva virágzó és prosperáló korszakát éli. A fejlesztői, finanszírozói, tanácsadói és üzemeltetői kategóriák győzteseit a 350 fős szakmai vendégsereg jelenlétében hirdetik ki.

Egy egészséges piaci környezetben a verseny táplálja az innovációt, új lehetőségeket kínál az értékteremtésre. A korábbi években megszokott díjak ezt a minőséget ismerik el Az Év Ingatlanfejlesztése, Az Év Asset/Property/Facility Management Cége, Az Év Tanácsadó Cége kategóriákban. Az Év Ingatlanpiaci Személyisége díj azt a különleges egyéni teljesítményt méltányolja minden évben, amely mögött a piac számára követendő vízió, értékrend és teljesítmény áll. Az idei évben új kategóriákkal is bővült a verseny, hiszen a zsűri kihirdeti Az Év Fejlesztő Cége, Az Év Finanszírozója és Az Év PropTech Megoldása győzteseit is.

Támogatóink: streamnet, Eston International.

Köszönjük partnereinknek, hogy csatlakoztak a Real Estate Awards Gálához: Skanska, GTC, Bravosincord, Ca Immo, Eston International, Cushman & Wakefield, Wing, Dome, Decor Floor, Futureal-csoport, Fitout, CBRE, DVM group, Horizon Development, Kinnarps, Inpark, Optinvest, CPI, Erste.

Találkozunk a Pesti Vigadóban!

 

SOCIAL BOX