Sikeres bérbeadás a Blue Cube-ban

A villamosipari szektorban aktív Eaton Industries Kft. több száz négyzetméter irodaterületre írt alá bérleti szerződést. A 10,000 négyzetméteres Blue Cube irodaház 2002-ben épült, és közel 10 évig az Unilever székházaként szolgált. A tulajdonos Bank-garázs Kft. – az S IMMO csoport tagja –  jelentős felújítással tette vonzóvá az irodaházat a bérlők részére. A DTZ projektmanagement szolgáltatásait […]

A villamosipari szektorban aktív Eaton Industries Kft. több száz négyzetméter irodaterületre írt alá bérleti szerződést. A 10,000 négyzetméteres Blue Cube irodaház 2002-ben épült, és közel 10 évig az Unilever székházaként szolgált. A tulajdonos Bank-garázs Kft. – az S IMMO csoport tagja –  jelentős felújítással tette vonzóvá az irodaházat a bérlők részére. A DTZ projektmanagement szolgáltatásait igénybe véve megújultak a közös területek, a recepció, és a belső udvar.

A budapesti irodapiac továbbra is kedvező lehetőségekkel kecsegtet, több mint fél millió négyzetméter üres irodaterület között van választási lehetőség. Emellett a kedvezményekkel elért effektív bérleti díjak, és a modern irodaház költséghatékonyabb üzemeltetése jobb befektetés egy bérlő részére, mint egy olcsó, rossz minőségű iroda maga üzemeltetési árakkal. „Egy olyan piaci környezetben ahol a teljes bérbeadás több mint fele szerződéshosszabbítás, és az új vállalatok részesedése a teljes bérbeadásból felére csökkent a válság óta, fontos szerepet töltenek be azok a vállalatok, akik modern irodaházra cserélik minőségileg rosszabb irodájukat, ők tették ki 2013 első fél éves bérbeadásának 11 százalékát, és várhatóan tovább nő arányuk. A Váci úton található, az S IMMO Hungary Kft. kezelésében lévő Blue Cube irodaház minden szempontból ideális választás, kiváló infrastruktúra, számos szolgáltatás a közvetlen környezetben és dunai panoráma várja a bérlőket.„ – tette hozzá Püschl Nikolett, a DTZ vezető ingatlan-tanácsadója.
 

SOCIAL BOX