Sikeres nyarat zárt a CE LAND

Nyáron ismét felélénkült az érdeklődés a Váci úti irodafolyosón található Duna Office Center iránt. A CE LAND szakmai csapata által sikeresen repoziconált épület, így Q3-ban már több mint 1 000 m2 új bérleti szerződés megkötésével büszkélkedhet.  Az Optimal Management után, ez alkalommal a Ceragem cégcsoport tagjával, a Huvita Európa Kft.-vel sikerült megállapodásra jutni, melynek eredményeként […]

Nyáron ismét felélénkült az érdeklődés a Váci úti irodafolyosón található Duna Office Center iránt. A CE LAND szakmai csapata által sikeresen repoziconált épület, így Q3-ban már több mint 1 000 m2 új bérleti szerződés megkötésével büszkélkedhet.  Az Optimal Management után, ez alkalommal a Ceragem cégcsoport tagjával, a Huvita Európa Kft.-vel sikerült megállapodásra jutni, melynek eredményeként a cég egy európai színvonalú, VIP bemutatótermet rendezett be a Duna Office Center egyik földszinti üzlethelyiségében.
„A relaxációt elősegítő és egészségmegőrző hatásáról ismert termékeket, főként masszázságyakat forgalmazó cég elköteleződése is jól mutatja, hogy egy jól karbantartott épülettel, rugalmas, a bérlői igényeket figyelembe vevő tulajdonosi hozzáállással egy első generációs irodaház is megállja a helyét a budapesti ingatlanpiacon.” – nyilatkozta Széll Csaba a CE LAND ügyvezetője.
Balla Zoltán, a CE LAND vagyonkezelési igazgatója megjegyezte, hogy a Duna Office Center erősségei közé tartozik kiemelkedő lokációja, hiszen tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen megközelíthető. Az épület emellett a Váci útra nyíló remek adottságú üzlethelyiséggel és számos szabad irodaterülettel rendelkezik, ami jó ár-érték arányú bérleti díjat, valamint az épület által nyújtható szolgáltatások széles skáláját kínálja az érdeklődők számára.
Az elmúlt két év alatt a CE LAND szolgáltatásainak és ügyfeleinek köre folyamatosan bővült, így az Asset Management és Leasing Management tevékenységeken kívül a cég Műszaki- és Repositioning tanácsadást is nyújt projekt illetve portfólió szinten.
A Volksbank Real Estate Services portfóliójáról és a CE LAND által nyújtott szolgáltatásokról további információkat találhat a www.celand.hu weboldalon.

SOCIAL BOX