Új Nemzetközi Design Központot hoz létre a Kinnarps

Az új Mindenben épülő nemzetközi design központ az első Svédországon kívüli ilyen intézmény lesz. Tevékenységének fókuszában Drabert és MartinStoll termékek fejlesztése, valamint az ügyfelek hatékony kiszolgálása áll majd. A Kinnarps-nak Svédországban már 2 design központja is működik, a Skillingaryd-ben lévő központban a belső terekre, míg Kinnarp városában a munkaállomásokra helyezik a hangsúlyt. „Célunk, hogy ügyfeleink […]

Az új Mindenben épülő nemzetközi design központ az első Svédországon kívüli ilyen intézmény lesz. Tevékenységének fókuszában Drabert és MartinStoll termékek fejlesztése, valamint az ügyfelek hatékony kiszolgálása áll majd. A Kinnarps-nak Svédországban már 2 design központja is működik, a Skillingaryd-ben lévő központban a belső terekre, míg Kinnarp városában a munkaállomásokra helyezik a hangsúlyt.

„Célunk, hogy ügyfeleink részére teljes körű, minőségi munkahelyi megoldásokat tudjunk nyújtani. Ehhez különböző területek szakértőire van szükség. A három Nemzetközi Design Központba integrálva saját szakembereinket (a design, a technológia, a konstrukció és a fejlesztés területeiről) szeretnénk felgyorsítani a termékfejlesztési folyamatot és kibővíteni portfóliónkat. A cél olyan új koncepciók kifejlesztése, melyek segítségével ügyfeleinknek még hatékonyabb belsőépítészeti megoldásokat tudunk nyújtani.” – nyilatkozta Per-Arne Andersson, a Kinnarps AB elnök-vezérigazgatója.

Az átszervezés következtében a székgyártás Svédországban koncentrálódik. A svéd gyáregységek modernitás és hatékonyság szempontjából Európa leghatékonyabb gyárai közé tartoznak, így az átstrukturálás lehetővé teszi, hogy a Kinnarps termékeinek és márkáinak magas minőséget biztosítsanak.

„Az új mindeni Nemzetközi Design Központ megalapításával növelni fogjuk termékfejlesztési folyamatunk gyorsaságát, hatékonyságát és minőségét, amellyel – reményeink szerint – mind németországi, mind pedig magyarországi piaci pozíciónkat erősíteni tudjuk. Célunk ügyfeleink igényeinek gyors és személyre szabott magas színvonalú kiszolgálása, mely megkülönböztető védjegyévé kell, hogy váljon a Kinnarps névnek.”- hangsúlyozta Soltész Tiberius, a Kinnarps Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
 

SOCIAL BOX