OTP bankfiók a Bartók Udvarban

A régi és új ügyfeleket 2013. október 7-től várják a rendkívül korszerű kialakítású fiókban. Az OTP Bank legfiatalabb fiókjának igazgatója, Mestyánné Kemper Éva, elmondta, azért esett a választásuk a Bartók Udvarra, mert a közeli Bartók Béla úti bankfiókjukat felújítják így mindenképp fontos volt, hogy a munkák ideje alatt az ügyfelek továbbra is a már jól […]

A régi és új ügyfeleket 2013. október 7-től várják a rendkívül korszerű kialakítású fiókban. Az OTP Bank legfiatalabb fiókjának igazgatója, Mestyánné Kemper Éva, elmondta, azért esett a választásuk a Bartók Udvarra, mert a közeli Bartók Béla úti bankfiókjukat felújítják így mindenképp fontos volt, hogy a munkák ideje alatt az ügyfelek továbbra is a már jól megszokott bankjuk közvetlen közelében intézhessék pénzügyeiket. „A Bartók Udvar a kiváló megközelíthetőségével, egyedi belső tereivel, színvonalas szolgáltatásaival teljes mértékben megfelel az elképzeléseinknek.”

„Az Infogroup nagy örömére szolgál, hogy az ország legnagyobb kereskedelmi bankhálózata nálunk alakította ki új fiókját”- hangsúlyozta Székely Ádám, az Infogroup Kft. ügyvezetője.

Az Infogroup cégcsoportba tartozó Bartók Udvar Irodaház a XI. kerületben, a Bartók Béla úton helyezkedik el, az M1/M7 kivezető szakaszának közvetlen közelében. Adottságainak köszönhetően  az épület kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel, illetve autóval a város bármely pontjáról.

A közel 11.000 m2 összterületű irodakomplexum számos előnyei közé tartozik a mélygarázs, a parkolóház, a rugalmas, hatékony kialakítású irodaterek, valamint számos szolgáltatás, köztük az étterem, vagy a Tesco Express is. A Bartók Udvar különböző méretű irodaterületekkel és raktárhelyiségekkel várja ügyfeleit.
 

SOCIAL BOX