Mutatjuk az UpScale közvetlen, barátságos és motiváló irodáját a BSR Centerben

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét.  Ezúttal az UpScale iroda falai közé kalauzoljuk az olvasókat. A 100 négyzetméteres iroda belsőépítész tervek alapján, design&build konstrukcióban készült el az informatikai cég számára. A BSR Center irodaházban található terület kialakításánál fontos szempont volt a közvetlen, barátságos és motiváló […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. 

Ezúttal az UpScale iroda falai közé kalauzoljuk az olvasókat.

A 100 négyzetméteres iroda belsőépítész tervek alapján, design&build konstrukcióban készült el az informatikai cég számára. A BSR Center irodaházban található terület kialakításánál fontos szempont volt a közvetlen, barátságos és motiváló légkör, hozzájárulva ahhoz, hogy egy inspiráló munkahely jöjjön létre a cég dolgozói számára. Az arculati elemeket aktívan megjelennek a térben, különböző belsőépítészeti megoldások formájában. 

MI VOLT AZ ÁTALAKÍTÁS/ÚJ TÉR KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA?

Egy naprakész, fiatalos IT iroda kialakítása volt a fő célunk.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Arra, hogy egy kompakt, dinamikus munkakörnyezetet hoztunk létre a hely adottságait maximálisan kihasználva. A tervezés folyamán szabad kezet kaptunk a megrendelőnktől, a prezentációink során mindig elégedett volt a terveinkkel.

VAN VALAMI, AMI UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK/MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG

Úgy gondoljuk, ebből az irodából az adott keretekhez mérten sikerült kihozni a maximumot, ezért nem változtatnánk semmin.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT? 

Igen, ez minden munkánkban fontos szerepet játszik.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN? 

Alapvetően mindig a megrendelőink igényeinek szeretnénk megfelelni, és az év végén az általunk legjobbnak ítélt munkáinkat indítjuk Az Év Irodája versenyen.

Ha érdekel, hogy miként fest az iroda vagy szavaznál rá, ITT megteheted!

SOCIAL BOX