Együtt a Telekom és a Microsoft

Az Office 365 többé már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a kis- és középvállalatok számára is reálisan elérhető- áll a Telekom közleményében. A Telekom és a Microsoft közösen teszi elérhetővé mikro-, kis- és középvállalatok számára az Office 365 szolgáltatást, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldást, amelyet a Telekom október közepétől havi díjas alapon kínál. A megoldás […]

Az Office 365 többé már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a kis- és középvállalatok számára is reálisan elérhető- áll a Telekom közleményében.

A Telekom és a Microsoft közösen teszi elérhetővé mikro-, kis- és középvállalatok számára az Office 365 szolgáltatást, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldást, amelyet a Telekom október közepétől havi díjas alapon kínál.

A megoldás középpontjában a már ismert Office-kliens áll, amely a felhőszolgáltatásnak köszönhetően mindig a legfrissebb verzióban áll készen, ráadásul segítségével bárhonnan elérhetővé válnak a céges dokumentumok, ahol van internet. Az Office 365 azonban ennél jóval többet nyújt: nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetők, a HD-videokonferenciáktól a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.

Magyarországon már ma is több ezer üzleti felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást a legkisebb mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a legnagyobb bankokig, szolgáltató és gyártóipari cégekig. A Microsoft 2013 tavaszi kutatásából kiderült, hogy a hazai kisvállalkozások 66%-a használ valamilyen felhőszolgáltatást, és a kkv-k fele gondolja úgy, hogy ezek a jövőben egyre jelentősebb szerepet fognak játszani a vállalkozás sikerében.

“A Telekomnál következetesen alakítjuk, formáljuk a telekommunikációs és informatikai portfóliónkat, hogy minél szélesebb rétegét szolgálhassuk ki a kis- és középvállalkozóknak. Szeptember közepétől kedvező, havi díjasan fizethető notebookokat kínálunk kkv ügyfeleinknek, valamint asztali számítógép- és monitorajánlattal is megjelentünk. Most, ezt toldjuk meg azzal, hogy egy bárhonnan elérhető, egyszerűen kezelhető irodai infrastruktúrát nyújtunk számukra, mindezt megfizethető áron és úgy, hogy tovább segítsük őket költségeik csökkentésében, működésük hatékonnyá tételében.” –  mondta el Lakatos Péter, a Telekom kis- és középvállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

SOCIAL BOX