A Nissan Academy beköltözött a Parkway Irodaházba

A Nissan Academy a vállalat értékesítési és szolgáltató tevékenységének színvonalát megőrző, illetve javító képzéseket biztosít a dolgozók számára. A cég mintegy 400 négyzetméteren alakította ki tréningbázisát az épület földszintjén, egy olyan területen, ahol korábban is szerviztevékenység folyt. „A most bérbe adott földszinti terület értékesítése komoly szakmai kihívást jelentett, hiszen az kialakítása és felszereltsége miatt egy […]

A Nissan Academy a vállalat értékesítési és szolgáltató
tevékenységének színvonalát megőrző, illetve javító képzéseket biztosít a dolgozók számára. A cég mintegy 400 négyzetméteren alakította ki tréningbázisát az épület földszintjén, egy olyan területen, ahol korábban is szerviztevékenység folyt.

„A most bérbe adott földszinti terület értékesítése komoly szakmai kihívást jelentett, hiszen az kialakítása és felszereltsége miatt egy jól behatárolható, szűk bérlői kör igényeinek tudott megfelelni. Az autóipart is érzékenyen érintő válság hatásai még nem múltak el teljesen, így külön eredménynek tekintem, hogy az adott A+ kategóriás épületben a helyiség eredeti funkcióját kihasználni képes autóipari céget sikerült elhelyezni. Kiemelném, hogy a megfelelő bérlő megtalálásával komoly költséget sikerült megtakarítanunk megbízónknak, az irodaház tulajdonosának, hiszen a terület irodává való átalakítása így nem vált szükségessé.” – foglalta össze Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója.

„Örömünkre szolgál, hogy a Parkway Irodaház bérlői körébe olyan innovatív szemléletű vállalat érkezett, mint a Nissan Sales CEE Kft. Nagyra értékeljük, hogy az Eston tanácsadói külön figyelmet fordítottak arra, hogy a földszinti terület speciális kialakításának megfelelő tevékenységű bérlőt kutassanak fel. Hiszünk benne, hogy a sikeres együttműködés nyomán az épületben még elérhető néhány irodaterület is rövidesen kiadásra kerül.” – mondta el Erdélyi Gábor, a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. ingatlan befektetési vezetője.

A 27 ezer négyzetméteres Parkway Irodaház a legkorszerűbb technológiát ötvözi a letisztult formavilággal és az egyéni igényekre szabható irodaterek flexibilitásával. Az épület kiváló megközelíthetősége, magas üzemeltetési hatékonysága, színvonalas kialakítása és minőségi szolgáltatásai révén vált keresetté. A korábbi sikeres értékesítésnek köszönhetően már csak néhány irodablokk érhető el, a házban 100 – 400 négyzetméter közötti irodaigények kielégítésére van lehetőség sűrű beültetéssel, vagy akár szellős irodaterek kialakításával. A Parkway Irodaház tulajdonosa a Raiffeisen Ingatlan Alap, kizárólagos értékesítője az Eston International.

SOCIAL BOX