Az IMMOFINANZ márka- és imázskampányt indított egy szuperhőssel

Az IMMOFINANZ a DC Entertainmentet képviselő Warner Bros. Consumer Products közreműködésével készítette el három reklámszpotját. A reklámkampány nemrég indult el Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában az online és – mozgóképes kültéri reklámok formájában – a Digital Out-Of-Home (DOOH) szegmensben. A médiamixet Ausztriában, Lengyelországban és Csehországban november 4-től televíziós reklámok egészítik ki. Hamarosan nagyméretű […]

Az IMMOFINANZ a DC Entertainmentet képviselő Warner Bros. Consumer Products közreműködésével készítette el három reklámszpotját. A reklámkampány nemrég indult el Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában az online és – mozgóképes kültéri reklámok formájában – a Digital Out-Of-Home (DOOH) szegmensben.

A médiamixet Ausztriában, Lengyelországban és Csehországban november 4-től televíziós reklámok egészítik ki. Hamarosan nagyméretű molinók és egyéb reklámelemek jelennek meg az IMMOFINANZ számos irodaépületén mind a hat országban. A kampány bruttó lefedettsége várhatóan meghaladja majd a 100 millió elérést.

A Superman közel 100%-os ismertséggel rendelkezik a világon mindenütt. Nagy sikerű filmek, tévéműsorok és izgalmas videójátékok főhőse és rengeteg egyéb termék ihletője minden korcsoport számára. A Superman 1938-ban tűnt fel először az Action Comics #1 képregényben, és rövid időn belül ikonikus figurává vált.

„Az ingatlanpiacon eddig ritkaságszámba mentek az imázskampányok. Azért döntöttünk a kampányindítás mellett, hogy az IMMOFINANZ-ot nemzetközi márkatulajdonosként pozicionáljuk az ágazatban. Szeretnénk, ha az iroda szó hallatán mindenki azonnal az IMMOFINANZ-ra, kiterjedt kínálatunkra, rugalmasságunkra és az ügyfeleinknek kínált lehetőségekre gondolna” – mutatott rá Karin Kernmayer, az IMMOFINANZ Group marketingigazgatója.

„Az ingatlangazdálkodásban határozottan ügyfélközpontú szemléletet követünk, amit az elmúlt évben a ’Több mint iroda’ szlogennel foglaltunk össze. Többet kínálunk puszta bérelhető irodatérnél, számunkra bérlőink és bérlőink dolgozói a legfontosabbak. A Superman kampány humorosan viszi tovább ugyanezt a témát, és országhatárokon átívelő elismerést teremt irodáink és szolgáltatási szakértelmünk iránt” – jelentette ki Dietmar Reindl, az IMMOFINANZ Group irodákért és logisztikáért felelős igazgatója.

„A Superman a világ legerősebb licencmárkáinak egyike. A Superman licenc egyedi, kizárólag ehhez a szuperhőshöz köthető jellemzőkkel bír: különleges figuratív elemekkel rendelkezik és olyan szimbólum, amit minden célcsoport szeret. Nagyon örülünk, hogy nagyszabású imázskampányában az IMMOFINANZ Group is felhasználja a legendás Superman logó erejét” – nyilatkozta Stefan Hausberg, a Warner Bros. Entertainment GmbH merchandising termékekért felelős igazgatója.

Az IMMOFINANZ Group irodaportfóliója 100 ingatlanból áll 2,61 milliárd euró könyv szerinti értékben, ami a vállalat teljes portfóliójának 28,3 százalékát teszi ki.
 

SOCIAL BOX