Igazgatói kinevezések a DTZ-nél

Hajnalka 10 éve csatlakozott a DTZ csapatához, a magyarországi ingatlankezelési / üzemeltetési üzletág vezetőjeként széleskörű ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik. Sikeres üzemeltetési csapat felépítése és standardizált folyamatok bevezetése az üzletágnál az ő érdeme. Adrián több mint 9 éves értékbecslői tapasztalattal rendelkezik, 2010-ben csatlakozott a DTZ-hez az értékbecslési üzletág vezetőjeként. A sikeres magyarországi feladatok mellett közép-kelet európai koordinátorként […]

Hajnalka 10 éve csatlakozott a DTZ csapatához, a magyarországi ingatlankezelési / üzemeltetési üzletág vezetőjeként széleskörű ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik. Sikeres üzemeltetési csapat felépítése és standardizált folyamatok bevezetése az üzletágnál az ő érdeme.

Adrián több mint 9 éves értékbecslői tapasztalattal rendelkezik, 2010-ben csatlakozott a DTZ-hez az értékbecslési üzletág vezetőjeként. A sikeres magyarországi feladatok mellett közép-kelet európai koordinátorként aktív szerepet tölt be nemzetközi értékbecslésekben.

Örülünk, hogy magyarországi szakembereink közül többen is kinevezésben részesültek, elismerve ezzel szakmai tudásukat és az általuk vezetett üzletágak sikerességét. A kinevezés egyben szigorú feltételeknek való megfelelést is jelent, mellyel igyekszünk tovább hozzájárulnia magyarországi piac tisztulásához és etikussá válásához.

SOCIAL BOX