Meghosszabbított nevezési határidő „Az Év Irodája” versenyre

Az iroda.hu csoport december 6-ig meghosszabbította az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny nevezési határidejét. A verseny keretében irodákat, közösségi irodákat, irodaházakat, zöld fejlesztéseket, ingatlanpiaci szakembereket és a „nagybetűs” innovációt díjazzuk. A pályázók jelentkezését tehát továbbra is folyamatosan várjuk, a nevezéssel kapcsolatban minden információ megtalálható a www.azevirodaja.hu honlapon. A verseny az ország […]

Az iroda.hu csoport december 6-ig meghosszabbította az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny nevezési határidejét. A verseny keretében irodákat, közösségi irodákat, irodaházakat, zöld fejlesztéseket, ingatlanpiaci szakembereket és a „nagybetűs” innovációt díjazzuk. A pályázók jelentkezését tehát továbbra is folyamatosan várjuk, a nevezéssel kapcsolatban minden információ megtalálható a www.azevirodaja.hu honlapon.

A verseny az ország legjelentősebb ingatlanpiaci eseményeinek egyike, ahol számos világszínvonalú irodát, irodaházat, innovatív céget és ingatlanpiaci szakembert ismerhet meg a szakma és a nagyérdemű közönség egyaránt. A pályázatok elbírálása több lépcsőben történik: először a közönségszavazásra kerül sor, majd a szakmai zsűri értékeli a pályázatokat. A győzteseket a 2014. február 6-án megrendezésre kerülő iroda.hu IV. Díjátadó Gálán hirdetjük ki. A tavalyi évben a versenyen elindult 52 nevezőre több mint 250.000 szavazat érkezett.

A hét kategória:

• iroda.hu Az Év Irodája 2013,
• iroda.hu Az Év Zöld Ingatlanprojektje 2013,
• iroda.hu Az Év Üzemeltető Cége 2013,
• iroda.hu Az Év Irodapiaci szereplője 2013,
• iroda.hu Az Év Irodaháza 2013 Közönségdíj,
• iroda.hu Az Év Coworking Irodája 2013,
• iroda.hu Innovációs Díj 2013.

A nevezéssel kapcsolatos további információért keresse az iroda.hu csoport munkatársát:
Csiffári Anita +36 70 953 2509, info@azevirodaja.hu.

SOCIAL BOX