Játszóteret újított fel a BNP Paribas Real Estate Hungary

Az óvoda azt a célt tűzte ki, hogy a gyermekek legalább az intézményben egészséges, otthonos, környezetben élhessék mindennapjaikat. A nemes célok érdekében folyamatosan keresik a támogatókat, mivel a 28 éve átadott épület felújításra szorul. A kivitelezésre költségvetési forrásból nincs lehetőség, ezért további vállalatok segítségét is szívesen fogadják. A BNP Paribas Real Estate Hungary vezetősége úgy […]

Az óvoda azt a célt tűzte ki, hogy a gyermekek legalább az intézményben egészséges, otthonos, környezetben élhessék mindennapjaikat. A nemes célok érdekében folyamatosan keresik a támogatókat, mivel a 28 éve átadott épület felújításra szorul. A kivitelezésre költségvetési forrásból nincs lehetőség, ezért további vállalatok segítségét is szívesen fogadják.

A BNP Paribas Real Estate Hungary vezetősége úgy döntött, hogy az óvoda segítségére sietnek. A rendelkezésre álló költségvetés és lelkes erőforrás ismeretében a játszótér felújítására esett a választás. A cég a költségvetés kisebb részéből ajándék játékokat vásárolt a gyermekeknek, míg a büdzsé nagyobb részét a játszótér felújításához szükséges eszközökre költötték. A „játszótér-felújítók” csapatát Dr. Ferdinandy István zuglói alpolgármester és Gyügyei Attila önkormányzati képviselő a helyszínen üdvözölte az óvoda vezetőségével együtt.

A BNP Paribas Real Estate Hungary munkatársai örömmel segítették a játszótér fejújítását. Több eszközt (mászókát, famozdonyt, hint állványt, padot és kosárlabdapalánkokat) is sikerült rendbe hozniuk. A megmaradt festékeket és eszközöket szintén az óvodának ajándékozták. „Nagyon örülünk, hogy munkánkkal a hátrányos helyzetű gyermekek mindennapi életének megkönnyítését segítettük elő. A csapat nagyon élvezte a felújítást, sok szeretetet kaptunk az óvoda munkatársaitól és a gyerekektől, reméljük, hogy örömmel és sokáig fogják használni az újjávarázsolt játszóteret” – mondta el végezetül Csukás Csongor, a BNP Paribas Real Estate Hungary vezérigazgatója.

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX