Japánba ment a theBar

A theBar hivatalos oldala: www.thebar.hu Az esemény képei itt találhatóak. December 5-én, csütörtökön este újra kinyitotta kapuit a nagy népszerűségnek örvendő theBar. A vándoresemény helyszíne, ezúttal a MOM Parkban a Wasabi Running Sushi bár volt. A hat órakor kezdődő rendezvényre minden eddigi alkalomnál nagyobb számban látogattak el a meghívottak és kóstolták végig a japán ízeket és […]

A theBar hivatalos oldala: www.thebar.hu
Az esemény képei itt találhatóak.

December 5-én, csütörtökön este újra kinyitotta kapuit a nagy népszerűségnek örvendő theBar. A vándoresemény helyszíne, ezúttal a MOM Parkban a Wasabi Running Sushi bár volt. A hat órakor kezdődő rendezvényre minden eddigi alkalomnál nagyobb számban látogattak el a meghívottak és kóstolták végig a japán ízeket és három neves pincészet kiváló borait.

aBár független networking esemény, melynek keretében az iroda.hu csoport minden alkalommal más szakmai partnerrel dolgozik, hogy a vendégek kötetlen formában építhessék tovább üzleti kapcsolataikat. A theBar-idea az iroda.hu csoport szellemi terméke, megvalósulása többek szerint hiánypótló a magyar piacon.

Az iroda.hu csoport együttműködő partnere ezúttal a BNP Paribas Real Estate Hungary volt. Köszönhetően a jó szervezésnek ismét egy kitűnő este keretei között kapcsolódhattak ki a vendégek.

A megszokott kötetlen légkör fogadta a meghívottakat, a kellemes hangulat már az első perctől fogva garantált volt.

A theBar keretei között került bemutatásra az iroda.hu csoport Ingatlan Évkönyve. A kiadvány immár 7. éve foglalja össze a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiac aktuális történéseit és legfontosabb szereplőit.

Remélhetőleg a következő theBarra már nem kell sokat várni, de addig is a zárt meghívási rendszerbe a szakma közép- és felsővezetői számára e-mail regisztráció útján van lehetőség bekerülni.

SOCIAL BOX