A TriGranit egy újabb lengyel beruházást ad át 2013-ban

Az A osztályú beruházás a negyedik és egyben záró épülete a projekt első fázisának, mely négy toronyból áll a város új, fejlődő negyedében. A B4B következő fázisa – E, F és G épület – fejlesztése is elkezdődött már. A Małopolska kerület egy modern iroda együttessel gazdagodott, az új épület átadása lehetővé teszi, hogy mind a […]

Az A osztályú beruházás a negyedik és egyben záró épülete a projekt első fázisának, mely négy toronyból áll a város új, fejlődő negyedében. A B4B következő fázisa – E, F és G épület – fejlesztése is elkezdődött már. A Małopolska kerület egy modern iroda együttessel gazdagodott, az új épület átadása lehetővé teszi, hogy mind a beruházók, a TriGranit Development Polska és az IPR, mind az épület bérlője, az Lufthansa Global Business Services – Légitársaság Könyvelési Központ Kft., megfelelő környezetben fogadja Krakkó üzleti köreit.

A D épület modern irodái biztosítják a funkcionalitást és a barátságos munkakörnyezetet. „Az építkezés során felhasznált magas minőségű anyagok és az épület felszereltsége teljesítik a bérlőink elvárásait, és a TriGranit fejlesztési politikájának fontos elemei.“– mondta Török Árpád, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója. Az új épületben a bérbe adható terület meghaladja a 9,500 m2-t és szintenként 1,385 m2 exkluzív irodaterületet kínál. A mélygarázsban 82 gépkocsinak van hely, és van külterületi vendégparkoló is. A hét emelet magas épületben álmennyezet, emelt padlózat, rejtett kábelezés és a legújabb klíma rendszer került kivitelezésre. A Bonarka for Business (B4B) iroda komplexum egyik nagy előnye az elhelyezkedése. A Puszkarska utca közvetlen az A4 autópálya felhajtójába csatlakozik, és a Bonarka City Center bevásárló- és szórakoztatóközpont főterével szomszédos. A B4B épületeit már számos szakmai fórumon értékelték, legutóbb a Prime Property Prize Małopolska 2013 díjat nyerték el, míg 2012-ben az artURBANICA pályázaton kaptak kitüntetést.

A D épület átadásával befejeződött a rendkívül népszerű Bonarka for Business (B4B) iroda komplexum első fázisa. „Az építkezés befejezése előtt hat hónappal az épület 92%-a bérlőre talált.”– mondta Tomasz Lisiecki, a TriGranit Fejlesztési Zrt fejlesztési igazgatója.

Lufthansa Global Business Services Csoport – Légitársaság Könyvelési Központ az épületben 6 emeletet bérel, összesen 8,500 m2 modern iroda területet. „Nagyon büszkék vagyunk az új irodáinkra, kiváló lehetőseket biztosít tevékenységünk sikeres működéséhez és növekedéséhez” – mondta Marc Ammelung, a Könyvelési Központ ügyvezető igazgatója. Az épület másik bérlője egy magánóvoda, a Pod Magnolia. „Bérlőink értékelik a beruházásaink egyediségét, a megfelelő elhelyezkedést, a bel-terek rugalmasan változtatható kialakíthatóságát, és a komplexumon belüli szolgáltatások sokaságát, például az egészségközpontot, a fitnesz centrumot, az éttermet, vagy a szomszédos bevásárlóközpont kínálatait.” – tette hozzá Tomasz Lisiecki.

A Jones Lang LaSalle, egy vezető nemzetközi ingatlan-szaktanácsadó cég, végezte a B4B épületek bérbeadását.

A projekt következő fázisai

A helyi ingatlanpiaci igényeket alaposan feltérképezve a befektetőt úgy döntöttek, hogy megfejlesztik a B4B második fázisát. A következő E, F, és G épületek összesen 30,000 modern iroda területet kínálnak majd. „A B4B iroda együttes bővítésével egy olyan helyet szeretnénk nyújtani nemzetközi cégeknek amely, megfelel az igényeiknek és ahol üzleti tevékenységük bővülni tud.” – kommentálta Török Árpád.

A következő szakasz építészeti koncepcióját a Biuro Rozwoju Krakowa és az IMB Asymetria együttesen tervezték meg. Fontos kihangsúlyozni, hogy a beruházás szeretné elnyerni a BREEAM ökológiai minősítés KÍVÁLÓ fokozatát. „Semmilyen kétségünk nem volt afelől, hogy el kell kezdenünk az új beruházást, az E épület átadását 2015 elejére tervezzük és már most nagy az érdeklődés a bérlői oldalról. Hiszünk benne, hogy a további épületeink hasonlóan sikeresek lesznek, mint az előzőek.” – emelte ki Tomasz Lisiecki.

SOCIAL BOX