Moszkva már a dobogón

Továbbra is Londonban legdrágább az irodabérlés a világon, a londoni West Enden egy négyzetméter irodát évi 2122 euróért lehet bérelni, a sorban második Hong Kong Centralban 1432 euró az éves bérleti díj – közölte a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadó magyar irodája kedden. A tízes rangsorban Moszkva áll a harmadik helyen 1092 euróval. Míg az […]

Továbbra is Londonban legdrágább az irodabérlés a világon, a londoni West Enden egy négyzetméter irodát évi 2122 euróért lehet bérelni, a sorban második Hong Kong Centralban 1432 euró az éves bérleti díj – közölte a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadó magyar irodája kedden.

A tízes rangsorban Moszkva áll a harmadik helyen 1092 euróval. Míg az első két helyezett tavaly is ezen a pozíción állt, addig Moszkva még csak hatodik volt az árlistán.

A további helyezettek: Peking 1027, Tokió 1003 és New York 993 euróval. Az éves árak a bérleti díj mellett az üzemeltetési költséget és – ahol van – az adót is tartalmazzák.

A listán nem szerepel Budapest, ahol az éves költség egy négyzetméterre vetítve 180-220 euró közé tehető. Ebben szerepel a havi 12-14 eurós fajlagos bérleti díj, és a 3 euró körüli fajlagos üzemeltetési költség is.

SOCIAL BOX