A TriGranit Management dubai kirendeltségével terjeszkedik

A TGM jelenleg nyolc európai és az új dubai kirendeltségét működteti. Az elmúlt hónapokban a cég tovább terjeszkedett a román, bolgár, macedón, örmény és kínai piacokra is, ahol újabb kihívások elé néz. Philip Evans, a TriGranit Management Zrt. vezérigazgatója örömét fejezte ki a közel-keleti terjeszkedéssel kapcsolatban: „A Közel-Kelet számos üzleti lehetőséget tartogat a TGM számára. […]

A TGM jelenleg nyolc európai és az új dubai kirendeltségét működteti. Az elmúlt hónapokban a cég tovább terjeszkedett a román, bolgár, macedón, örmény és kínai piacokra is, ahol újabb kihívások elé néz.

Philip Evans, a TriGranit Management Zrt. vezérigazgatója örömét fejezte ki a közel-keleti terjeszkedéssel kapcsolatban: „A Közel-Kelet számos üzleti lehetőséget tartogat a TGM számára. Dubai elnyerte a 2020-as Expo rendezési jogát, Abu Dhabi pedig elképesztő sebességgel folytatja ingatlanpiaci terjeszkedését, így hiszünk abban, hogy van hely a piacon, elismert, közel 20 éves tapasztalattal rendelkező tanácsadó vállalatunk számára. A TGM az ingatlan menedzsment területén olyan egyedülálló, teljes körű szolgáltatást nyújt, amely valamennyi ügyfelünk egyedi igényét szolgálja ki.”

A TGM által üzemeltetett 29 kereskedelmi-, irodai-, kulturális- oktatási – és szabadidős beruházás évente mintegy 60 millió látogatója és 1500 bérlője a régió egyik legmeghatározóbb szereplőjévé tette a vállalatot.

SOCIAL BOX