Budapest ikonikus épületében bérelhet irodát

A Mark Center „A” kategóriás irodaház Budapest szívében, közel a Nyugati térhez a Nagykörúton található, vagyis a legreprezentatívabb helyszínek egyik a magyar fővárosban. De nem csak a tökéletes lokáció, a kitűnő tömegközlekedési lehetőségek (metró, villamos) és autós megközelíthetőség miatt különleges ez a ház – hiszen a cégek legfontosabb szempontja mindig a lokáció –, hanem mert […]

A Mark Center „A” kategóriás irodaház Budapest szívében, közel a Nyugati térhez a Nagykörúton található, vagyis a legreprezentatívabb helyszínek egyik a magyar fővárosban. De nem csak a tökéletes lokáció, a kitűnő tömegközlekedési lehetőségek (metró, villamos) és autós megközelíthetőség miatt különleges ez a ház – hiszen a cégek legfontosabb szempontja mindig a lokáció –, hanem mert egy gyönyörűen felújított századfordulós, eklektikus épületről beszélünk. Az 1885-ben épült ház Jahn József nevéhez fűződik, aki többek között olyan ikonikus belvárosi épületeket tervezett, mint az EMKE ház a Blaha Lujza térnél.

A Mark Center olasz reneszánsz hangulatú homlokzatához nagyszerűen illeszkedik az üvegtetővel fedett látványos átrium, a fogadótér és az oszlopos lépcsőház, így az épület védettségéből és eleganciájából, valamint a belvárosi hangulatból adódóan reprezentatív cégközpont számára is nagyszerű helyszínként szolgál. Az épület jelenlegi állapotát 2000-ben nyerte el, amikor a teljes felújításnak köszönhetően új profillal, megújult külsővel a 21. század kihívásainak is tökéletesen megfelelő irodaházzá formálták a palotát. A megújulás során beépítették a tetőteret, mindemellett tetőteraszt alakítottak ki, valamint a modern munkakultúrát kiszolgáló műszaki megoldásokat telepítettek, így többek között álpadló,  panoráma liftek, egyedileg szabályozható hűtő-fűtő – fan-coil – rendszer szolgálja az irodahasználók igényeit.

Jelenleg közel 80%-os bérbeadottsággal üzemel az épület, amely a jelenlegi válságos időkben is jelzi, hogy a Mark Center továbbra is a népszerű budapesti lokációk egyike. A bérleti díjak versenyképes árakat jelentenek, mindemellett az üzemeltető az irodakialakítást is vállalja az egyedi igényeket maximálisan figyelembe véve. Az épület egyik különleges irodája – a budapesti ingatlanpiac egyik unikális munkahelye – az az 55 m2-es ékszerdoboz, amelyet a generálfelújítás és – átalakítás során a 6. emeleten alakítottak ki. Innen kitekintve a pazar panorámát biztosítja, hogy az iroda szinte valamennyi fala üvegből készült –úgy érezhetjük magunkat, mintha Budapest tetején ülnénk, gyakorlatilag a lábaink előtt „hever” a város. A különleges helyszín fényét emeli, hogy az irodához egy közel 40 m2-nyi terasz is tartozik. Ha azonban egy cég nagyobb területet szeretne bérbe venni, akkor ezt az unikális hangulatú munkahelyet, akár mint VIP tárgyalót is igénybe veheti.

Az irodaház szolgáltatásai közé tartozik: a 24 órás portaszolgálat, az önálló irodai blokkok teakonyhával, valamint a professzionális üzemeltető és karbantartó szolgálat, valamint parkolás akár mélygarázsban is megoldható. Az irodaház közvetlen környezetében az infrastruktúra világszínvonalú, hiszen a belváros közepén éttermek, étkezdék, posta, gyógyszertár, illetve több bankfiók is található. A házban két lift biztosítja a dolgozók és a vendégek akadálytalan közlekedését, az épület földszintjén kávézó és étterem, az alagsorban pedig raktározásra és irattározásra alkalmas raktárterület található.

 

 

 

SOCIAL BOX