Új megbízást kapott a BNP Paribas

Az IMMOFINANZ Csoport egy összesen 52 090 négyzetméteres portfólió kezelésével bízta meg a BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt-t. A portfólió hat, Budapest központi és északi részén található irodaházból áll. A három legnagyobb épület a Greenpoint 7 (15 414 nm), a Szépvölgyi Business Park (10 082 nm) és a Central Business Center […]

Az IMMOFINANZ Csoport egy összesen 52 090 négyzetméteres portfólió kezelésével bízta meg a BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt-t. A portfólió hat, Budapest központi és északi részén található irodaházból áll. A három legnagyobb épület a Greenpoint 7 (15 414 nm), a Szépvölgyi Business Park (10 082 nm) és a Central Business Center (9392 nm).
  
„Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink között üdvözölhetjük az IMMOFINANZ Csoportot. A célunk az, hogy minőségi szolgáltatásokat kínáljunk, ezáltal az IMMOFINANZ elvárásainak megfelelően növeljük az ingatlanok értékét. Ez az új szerződés megerősíti a magyarországi jelenlétünket”, mondta Csukás Csongor, a BNP Paribas Real Estate Ingatlankezelő nemzetközi operatív igazgatója és a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgatója.

Ezzel az új megbízással a BNP Paribas Real Estate Ingatlankezelő immár 247 100 négyzetméteres portfóliót kezel Magyarországon.

A cég ingatlankezelési üzletága Európában 14 országban és 500 városban van jelen, ahol nagyjából 36 millió négyzetméternyi ingatlanterületet kezel, és közel 800 főt foglalkoztat.

SOCIAL BOX