Június 25-én LEO nyílt nap

Az esemény célja, hogy az Alapítók és a Munkacsoportok vezetői közösen vázolják fel a Szövetség stratégiáját és azokat a konkrét célokat, amelyeknek elérése meghatározóan befolyásolja a teljes létesítménygazdálkodási szakma működését. 12 alapító vállalat részvételével idén májusban hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket […]

Az esemény célja, hogy az Alapítók és a Munkacsoportok vezetői közösen vázolják fel a Szövetség stratégiáját és azokat a konkrét célokat, amelyeknek elérése meghatározóan befolyásolja a teljes létesítménygazdálkodási szakma működését.

12 alapító vállalat részvételével idén májusban hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége alapító tagjai a Művészetek Palotájában tartott alakuló ülésen. A LEO alakuló közgyűlésén a Szövetség elnökévé Schmidt Józsefet, a Future FM vezérigazgató-helyettesét választották. A szövetségi célok eléréséhez az alapító tagok 5 munkacsoport felállításáról is döntöttek, a benchmarking munkacsoportot Décsi Gábor (Dome FSG), az etikai munkacsoportot Szabó Péter (ISS Facility Services), az üzemeltetési folyamatokat támogató munkacsoportot dr. Gernhardt Katalin (Atalian Zrt.), a toborzási munkacsoportot Sólyom András (SMART FM), az energetikai munkacsoportot pedig Tóth László vezeti.

„A létesítménygazdálkodási szakma minőséget teremt, és jelentősen hozzájárul az élhető és fenntartható környezet kialakításához. A Szövetség megalakulásával olyan alapvető szakmai sztenderdek megteremtésére nyílik most lehetőség, amelyek már hosszú évek óta hiányoznak az ipar átlátható működéséhez”- mondta Schmidt József frissen megválasztott elnök a Művészetek Palotájában nemrégiben tartott alakuló ülésen.

Vágó László, alelnök, a Strabag PFS Zrt. vezérigazgatója a piaci szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozásának fontosságát hangsúlyozta.

Jászberényi István, alelnök, a Kraft FM Kft. ügyvezető igazgatója a Szövetség legfontosabb feladatának tartja, hogy megteremtse az átláthatóságot, definiálja az egyes szolgáltatásokat, általános szakmai és etikai szabályokat állítson fel.

PROGRAM:
 

  • 14.00   Schmidt József, a LEO elnöke,  a Future  FM vezérigazgató-helyettesének köszöntője
  • 14.10  Barts Balázs a LEO  tiszteletbeli tagja, Fővárosi Vízművek Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgató
  • 14.30   Décsi Gábor,benchmarking munkacsoport vezető, Dome FSG ügyvezető igazgató – Kérdések
  • 14.40   Szabó Péter etikai munkacsoport vezető,ISS Facility Services ügyvezető igazgató – Kérdések
  • 14.50 dr. Gernhardt Katalin üzemeltetési folyamatokat támogató munkacsoport vezető, Atalian Zrt. az Igazgatóság tagja – Kérdések
  • 15.00   Tóth László,energetikai munkacsoport vezető – Kérdések
  • 15.10   Istiván Rita, a LEO főtitkára, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara, Ergonómia és Pszichológia Tanszéke címzetes egyetemi docense
  • 15.20 – 17.00 Koktélozás (alkoholos és alkoholmentes koktélok, limonádék, turmixok, smoothiek és könnyű nyári gasztronómiai finomságok)
2014. június 25-én, szerdán 14.00-17.00 óra között.
MÜPA előadóterem, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Regisztrálni 2014. június 20-áig leofm@leofm.hu címen lehet    
A Nap háziasszonya Istiván Rita főtitkár