Az Il Bacio di Stile luxusáruház pazar irodái

Az Il Bacio di Stile áruház célja a top divat márkák bemutatása Magyarországon, és ezen túlmenően egy életstílus képviselete, amelyet a divat mellett más szektorok, az építészet, a képzőművészet és a gasztronómia bevonásával tesznek teljessé. A védett épületet a műemléki környezet követelményeinek és a szomszédos áruház építészeti megoldásainak megfelelő igényességgel újították fel. Az irodaépület harmadik […]

Az Il Bacio di Stile áruház célja a top divat márkák bemutatása Magyarországon, és ezen túlmenően egy életstílus képviselete, amelyet a divat mellett más szektorok, az építészet, a képzőművészet és a gasztronómia bevonásával tesznek teljessé. A védett épületet a műemléki környezet követelményeinek és a szomszédos áruház építészeti megoldásainak megfelelő igényességgel újították fel. Az irodaépület harmadik és negyedik szintjén található irodahelyiségek, valamint a pince szinten és az első, második emeleten elhelyezkedő raktárak belsőépítészeti koncepcióját Ternovzsky Zita és Szegő Gábor enteriőr stylistok alakították ki. Az időtállóan elegáns és exkluzív belső irodai terek illeszkednek az Il Bacio di Stile prémium kategóriás üzlethelyiségekhez – írja a design.hu.

A belső tér felöltöztetésében szabad kezet kaptak a tervezők, és az anyagi korlátok helyett a magas minőségi színvonalat kellett teljesíteniük az irodai terekben. A harmadik szinten található vezérigazgatói, igazgatói irodákban, a vezetői tárgyalókban és asszisztensi szobákban nemes és drága burkolatok, szőnyegek, finom függönyök töltik meg otthonos melegséggel és kényelemmel a tereket. Minden irodahelyiség különböző stílust képvisel, a férfias terekben a feketére pácolt és natúr dió furnér, valamint világosabb bézs színű bőr burkolatok és karakteres, nagyméretű bútorok dominálnak, míg a nőiesebb terek finoman elegáns berendezést kaptak. A két irodai szint közös jellemzője a kék-barna-szürke-bézs-fekete színvilág, amely az összes helyiségen egységesen végig vonul – részletezi a design.hu.

A negyedik emelet operatív irodáiban dolgoznak az Il Bacio di Stile munkatársai, ahol az egy térben elhelyezkedő munkahelyeket üvegfal választja el egymástól. Mindkét szint recepciója karakteres megjelenést kapott: a negyedik emeleten a beton keretű recepciós pult frontja furnér és szövet betétekkel tagolt, a falon lévő gésa kép pedig a finom eleganciát és az évszázados tradíciókat jeleníti meg. A harmadik szint igazgatói pultjának előlapját a kőtapéta előtt kifeszített vastag fekete kötelek teszik különlegessé. Az irodákban és az áruház üzlettereiben mindenütt kortárs művészeti alkotások kaptak helyet, valamint kortárs és régi divatfotók díszítik a falakat, amelyeket Nemes Attila kurátor közreműködésével választottak ki a tervezők.

Az Il Bacio di Stile irodáiba és a vezető divatmárkák üzleteibe egységesen világhírű designerek által tervezett asztali, álló, fali és mennyezeti lámpák kerültek. A tárgyalóhelyiségek és az irodák folyosóinak mennyezetére szinte láthatatlan csík világítótesteket telepítettek, amelyekben a LED égők erős fényt adnak. Az energiatakarékosság jegyében a lámpák mozgásérzékelővel működnek, fényerejük pedig fokozatosan szabályozható. A világítási terveket és a kivitelezést az Ambi Light végezte.

Képek: design.hu

SOCIAL BOX