CE LAND: újabb ingatlan tranzakció

Az osztrák Volksbank Real Estate Services (VBRES) tulajdonában álló Dexagon irodaház képviseletét két és fél éve kapta meg a CE LAND.  „Legfőbb feladatunk az volt, hogy egy addig viszonylag ismeretlen épület felkerüljön a térképre és versenyképes pozícióba kerüljön a budapesti ingatlanpiacon. Ennek érdekében fel kellett mérni és meg kellett ismerni az épület tulajdonságait, valamint a […]

Az osztrák Volksbank Real Estate Services (VBRES) tulajdonában álló Dexagon irodaház képviseletét két és fél éve kapta meg a CE LAND.  „Legfőbb feladatunk az volt, hogy egy addig viszonylag ismeretlen épület felkerüljön a térképre és versenyképes pozícióba kerüljön a budapesti ingatlanpiacon. Ennek érdekében fel kellett mérni és meg kellett ismerni az épület tulajdonságait, valamint a meglévő és a potenciális bérlői kört, akik a dél budai régiót részesítik előnyben.” – nyilatkozta Balla Zoltán, a CE LAND vagyonkezelési igazgatója.

A Dexagon sikerességét jól mutatja, hogy a CE LAND által vagyonkezelt időszakban jelentősen megnövekedett az irodaház bérbeadottsága és az új bérlők száma. A CE LAND munkássága alatt a Dexagon Irodaház ismertté vált az ingatlan piacon mindazok számára, akik egy olyan irodaházat keresnek, ami az „A” kategóriás szolgáltatások teljes skálája mellett remek lokációval és szakértő csapattal otthonos, mégis professzionális teret tud biztosítani a dolgozóknak. A Dexagon Irodaház bérlőinek sora számos neves hazai és nemzetközi céggel bővült a CE LAND vagyonkezelése alatt. A többek között start-up vállalkozásoknak, műszaki-, pénzügyi- és IT vonalon mozgó cégeknek otthont adó irodaház bérlői között tudhatja a Marks & Spencer-t, az ICT Európa Tenderházat, a Pont Rendszerházat vagy a Verba Technologies-t.

Többek között a látványos eredményeknek köszönhetően keltette fel a Dexagon Irodaház az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap figyelmét. A tavaly év végén megkezdődött egyeztetéseket követően 2014 szeptemberében zárultak le a tárgyalások és az adás-vételi folyamat.
 

SOCIAL BOX