Az Europa Design programjai a Design Hét Budapest 2014-en

DESIGN WORKSHOP REGGELIK Forró kávéval és friss croissant-nal várjuk reggelente az építész, belsőépítész és designer érdeklődőket egy kötetlen szakmai beszélgetésre. Időpontok: hétfő és szerda reggel 8:30-tól 12:00-ig. 10.06. Hétfő, 8:30−12:00 KÖZÖSSÉGI TEREINK TECHNOLÓGIÁI Csendet kérünk! Interaktív beszélgetés az irodai akusztika világáról. Van-e élet a tojástartókon túl? El kell-e viselnünk mások magánéletét? Innovatív anyagok és technológiák […]

DESIGN WORKSHOP REGGELIK
Forró kávéval és friss croissant-nal várjuk reggelente az építész, belsőépítész és designer érdeklődőket egy kötetlen szakmai beszélgetésre.
Időpontok: hétfő és szerda reggel 8:30-tól 12:00-ig.

10.06. Hétfő, 8:30−12:00
KÖZÖSSÉGI TEREINK TECHNOLÓGIÁI
Csendet kérünk! Interaktív beszélgetés az irodai akusztika világáról. Van-e élet a tojástartókon túl? El kell-e viselnünk mások magánéletét? Innovatív anyagok és technológiák bemutatása és felhasználásának lehetőségei a padlótól a plafonig, ismeretbővítő előadások. Vendégek a Barrisol (FR) és az Armstrong (NL) gyár képviselői. Bemutatásra kerül a Buzzispace iPad applikáció (NL).

10.08. Szerda, 8:30−12:00
DESIGN UNPLUGGED 2 − A NAGY TESTVÉR MINDENT IRÁNYÍT
8:30−10:00 Hová tűnt a villanykapcsoló? − Interaktív beszélgetés. Okos rendszerek a közületi piacon: világ a kábelek után! Ismeretbővítő előadások az audiovizuális piac nemzetközi képviselőitől, okos rendszerek fejlesztőitől és forgalmazóitól, felhasználóitól. Vendégelőadóink: AVM Konferenciatechnika, GIRA képviselet, Bachmann rendszerek.

10:00−12:00
A MAGYAR DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEI – fiatal, tehetséges tervezők bemutatkozása.
Vendégelőadóink: Mosaic Lights – Kiss Zoltán, Codolagni – Kodolányi Gábor, Juhos Design Stúdió – Juhos Lehel, Blum & Wolf – Albert Virág & Pongrácz Farkas, Herdsman – Gulyás Péter.


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA III.
10.09. Csütörtök, 19:00
Az első alkalommal a 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre került Irodaházak Éjszakája sikere – mintegy százötven érdeklődő, főleg tervezők, építészek, belsőépítészek, szakmai újságírók és design szakemberek vettek részt a programon – szinte kikövetelte a folytatást, többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre, amelyre 2014. június 19-én került sor az irodakereso.info és a portfolio.hu támogatásával.

Az Europa Design által életre hívott rendezvény második alkalommal célzottan az ingatlanipari szakemberek felé fordult. Ügynökségek, fejlesztők és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselői utaztak a szakmai sajtó képviselőivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket.

Feuertag Ottó, az Europa Design alapító-tulajdonosa tájékoztatása alapján az Irodaházak Éjszakája III. újra nyit a szélesebb közönség felé, regisztrálhatnak építész, belsőépítész és lakberendező hallgatók, illetve bárki, aki ez irányú kíváncsiságát szeretné csillapítani.

A komoly kommunikációs értékű programon kitűnő lehetőség nyílik a témában szélesebb látókör kialakítására, szakmai eszmecserére, a kapcsolati rendszer bővítésére és rendhagyó kikapcsolódásra.

A korábbiaknak megfelelően a rendezvény három, még nem látogatott budapesti irodaházat vesz célba, többek között a 20 éves Madách Trade Centerben a WhitePages körpanorámás irodáját is megtekinthetjük az irodakereso.info és az Open Gates Hungary Kft. támogatásával.

A túra során szerzett információk segítségével a résztvevők játékos formában nyerhetnek. 2013 őszén egy Herman Miller – Sayl szék, idén júniusban egy Actiu – Stay “Night Edition” szék talált gazdára az Europa Design interaktív kvízjátékával.

A megtekintésre kerülő három iroda, irodaház:

– Madách Trade Center – WhitePages ( 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.)
– Microsoft – Graphisoft Park 3. (1031 Budapest, Záhony u. )
– Regus Bank Center (1057 Budapest, Szabadság tér 7.)

Találkozó helyszíne: Madách Trade Center, WhitePages iroda, 19:00 (1075 Budapest Madách Imre út 13-14.).

Bővebb információk itt olvashatók.

 

SOCIAL BOX