A Colliers teljesen újjávarázsolta az irodáját

A Colliers International szerte a nagyvilágban jegyzett globális ingatlanügynökség, így Vancouverben például a legrégebben jelenlévő ingatlan-tanácsadó vállalatok egyike. A cég a kanadai nagyvárosban még 2012-ben jelentős kihívással szembesült, hiszen a több szintes irodájukból egy teljes emeletnyi munkatér bérleti szerződése lejárt. Ekkor a cég úgy döntött, hogy a hátrányból előnyt kovácsol, és megbízza az SSDG Interiors-t, […]

A Colliers International szerte a nagyvilágban jegyzett globális ingatlanügynökség, így Vancouverben például a legrégebben jelenlévő ingatlan-tanácsadó vállalatok egyike. A cég a kanadai nagyvárosban még 2012-ben jelentős kihívással szembesült, hiszen a több szintes irodájukból egy teljes emeletnyi munkatér bérleti szerződése lejárt. Ekkor a cég úgy döntött, hogy a hátrányból előnyt kovácsol, és megbízza az SSDG Interiors-t, hogy a megmaradt területen egy igazán nagyvonalú, professzionális munkateret hozzon létre, amely ösztönzi a munkatársakat az információcserére, valamint a munkatársak, partnerek és ügyfelek közötti kommunikációt és társadalmi érintkezést is erősíti.

Az új struktúra valamennyi munkatárs számára természetes fényt és a lenyűgöző hegyekre kilátást biztosít, miközben világos nyitott terek és trendi recepció fémjelzi az átalakulást. A fogadótér a kávézóval és a társalgóval megduplázza a közösségi események tereit, miközben hatékonyan szegmentálja az irodát. Az ügyfelek az otthonra emlékeztető komfortos atmoszférában érezhetik magukat, amely ösztönzi őket a beszélgetésekre és ismerkedésre. A lift előtere mellé helyezett nagy ebédlő, amit csak Colliers Cafénak hívnak, egy olyan természetes helyszínt alkot, mintha csak a saját konyhánkban lennénk.

A rugalmas tárgyalótermek az üzletkötéseket azzal is támogatják, hogy különböző méretben állnak rendelkezésre, miközben akár napközbeni, akár esti események helyszínéül is szolgálhatnak. Az újratervezett munkahely nyitott tereket és kevesebb cellás irodát tartalmaz, miközben minden emeleten visszatérő elemek a központi kávézó és a másolóhelyiség, amelyek az intenzívebb kollaborációt is ösztönzik. A több tárgyalóterem és közösségi tér erősíti a csapat termelékenységét és munkamorálját, miközben a cég ezzel a kifinomult enteriőrrel könnyebben magához csábíthatja a tehetséges munkaerőt.

Fotók: Ema Peter Photography
 

SOCIAL BOX