A TriGranit újabb díjakat vehet át a londoni Tőzsdén

A TriGranit Fejlesztési Zrt. az európai cégek sorában a Real Estate Award 2014 ’Legjobb Vegyes Hasznosítású Fejlesztő’ (Best Mixed Use Developer) és a ’Leginnovatívabb Fejlesztő’ (Most Innovative Developer) kategória díját is elnyerte, Európában egyedüliként két díjat is megszerezve. A World Finance magazin 2007-ben alapított díját a pénzügyi- és szakmai sajtóban a nemzetközi vállalatok elismerésének csúcspontjaként […]

A TriGranit Fejlesztési Zrt. az európai cégek sorában a Real Estate Award 2014 ’Legjobb Vegyes Hasznosítású Fejlesztő’ (Best Mixed Use Developer) és a ’Leginnovatívabb Fejlesztő’ (Most Innovative Developer) kategória díját is elnyerte, Európában egyedüliként két díjat is megszerezve.

A World Finance magazin 2007-ben alapított díját a pénzügyi- és szakmai sajtóban a nemzetközi vállalatok elismerésének csúcspontjaként tartják számon. A rangos kutatócsoportból és olvasókból álló bíráló bizottság sokrétű szempontok alapján döntött a 2014-es díjazottakról. Ezek közül a legfontosabbak a kivitelezés minősége, a folyamatban lévő szolgáltatások és fejlesztések, a design és koncepció, a finanszírozás, a projektek minőségi, innovációs és jövőbemutató faktorai vagy például a fenntartható gyakorlatok és zöld-tudatosság. A 13 európai kategóriából a TriGranit egyedüli cégként két kategóiában is díjazott lett, a régióból a magyar cégen kívül csak egy lengyel cég képviselteti magát a nyugat-európai cégek mezőnyében. A díjat minden évben a londoni Tőzsde épületében adják át.

Török Árpád, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója amellett, hogy üdvözölte a díjat, kiemelte, hogy különösen nagy elismerés, hogy a TriGranit épp az egyik piaci megkülönböztető jegye – az integrált városközpont fejlesztés – alapján kapott díjakat. „A TriGranit-ot mindig is az úttörő szemlélet jellemezte és jellemzi napjainkban is. Az itthon elkezdett fejlesztések – elsősorban a Pólus Center, majd a WestEnd City Center – után a barnamezős, rehabilitációs tevékenységet is magában foglaló, multifunkcionális fejlesztési szaktudást vittük tovább a szomszédos országokba, így Szlovákiába, Lengyelországba és Horvátországba is.” A cég 20 éves fennállása óta a közép-kelet európai régió 4 országának 6 városában több, mint 1 millió m2 területű, mintegy 2,5 milliárd euró összértékű projekfejlesztést végzett.

A vezérigazgató hozzátette, hogy a TriGranit további erőssége, hogy a telekvásárlás pillanatáról a kivitelezési tendereztetésen, építésen és üzemeltetésen át egy komplexum teljes „életében” részt vesz. Napjainkban az általunk üzemeltetett házainkban évente több, mint 60 millió látogatót fogadunk, és több, mint 1500 nemzetközi bérlővel dolgozunk együtt. Ezeket a számokat a jövőben tovább akarjuk növelni, jelenleg 4 milliárd euró értékben vannak előkészítés alatt álló projektjeink. „Mindez kiegészülve az irodai, lakóház, bevásárlóközponti, sport és kulturális jellegű fejlesztések terén szerzett 20 éves tapasztalatunkkal tette a TriGranit-ot a piac egyik komplex tudású, kiemelkedő szereplőjévé, és amelyet az eddig kapott több, mint 40 hazai és nemzetközi díj is alátámaszt.” – mondta el Török Árpád.

SOCIAL BOX