A TriGranit megerősítette a DI Leasing részvényeinek felvásárlását

A partnerség keretében a TriGranit több mint 20 éves tapasztalata, a DI 50 éves, számos díjnyertes projekttel fémjelzett, a kereskedelmi bérbeadás és tervezés területén folytatott tevékenysége, valamint a régió egyik legerősebb kiskereskedőjeként jelen lévő MultiCapital találkozik, amelynek eredményeképpen korszerű kereskedelmi projektek valósulnak meg innovatív és integrált szemlélettel. A vállalatok gördülékeny megközelítés alkalmazásával fogják maximalizálni fejlesztéseik […]

A partnerség keretében a TriGranit több mint 20 éves tapasztalata, a DI 50 éves, számos díjnyertes projekttel fémjelzett, a kereskedelmi bérbeadás és tervezés területén folytatott tevékenysége, valamint a régió egyik legerősebb kiskereskedőjeként jelen lévő MultiCapital találkozik, amelynek eredményeképpen korszerű kereskedelmi projektek valósulnak meg innovatív és integrált szemlélettel. A vállalatok gördülékeny megközelítés alkalmazásával fogják maximalizálni fejlesztéseik teljesítményét, és a piacvezető szerep megszerzését tűzik ki célul.

„Ami a partnerséget illeti – mondta Philip Evans, a TGM vezérigazgatója –, a vegyesvállalat létrehozására vonatkozó megállapodás aláírását követően, valamint a Cleopatra Mall projekt munkálatai során a lehetőségek egyértelművé váltak számunkra, és azt gondolom, hogy a felvásárlás a projekt iránti elhivatottságunkat tükrözi. Nagy örömmel jelentjük be, hogy vállalatunk ma felvásárolta a DI Leasing törzstőkéjének 33%-át. Az értékesítési megállapodás aláírásával a felek az észak-afrikai régióban, illetve az azon kívül történő együttműködésre vonatkozó szándékuk komolyságát bizonyítják.”

A Design International vezérigazgatója, Davide Padoa a következőt nyilatkozta: „A DI Leasing személyre szabott szolgáltatásai és a legjobban bevált gyakorlatok, a nemzetközi piaci trendek, valamint a tervezési és bérbeadási folyamatok integrált kezelése terén megszerzett szakértelmünk kiválóan kiegészíti a TGM erősségeit, így egy olyan erős és gyümölcsöző partnerség jön létre, amely számos előnnyel szolgál ügyfeleink részére.”

A MultiCapital vezérigazgatója, Emad Eldine Abdalla úgy véli, hogy az Al Hokair márka üzemeltetése során szerzett tapasztalatával, valamint az ingatlanok és bevásárlóközpontok fejlesztésének területére vonatkozó szakértelmével a vállalat jól illeszkedik a TGM és a DIL célkitűzéséhez: az ügyfelek elvárásait nem elég teljesíteni, hanem túl is kell szárnyalni azokat.

Az első összetett megbízás a Nagy Kairó 6th October részén felépült Cleopatra Mall bérbeadása. A 115 000 négyzetméter bérbe adható területtel és 150 000 négyzetméter bruttó alapterülettel rendelkező Cleopatra Mall innovatív megjelenését a Design International díjnyertes építésze, Davide Padoa tervezte. Az ikonikus kialakítás legfontosabb eleme a hatalmas védőtető, amely a létesítmény középső része felett feszül 200 méter hosszan, olyan képzetet keltve, mintha egy hullámra tekintenénk rá a sivatagban. Az épületkomplexumhoz emellett két saroktorony, egy luxusszálloda, egy irodaépület és egy különleges, 20 ezer négyzetméteres mesterséges tó tartozik vízesésekkel és egy kibernetikus szökőkúttal.

A Cleopatra Mall bérbeadását és a TGM dubaji irodájának létrehozását Jihad Dirani, a TGM igazgatója fogja vezetni, aki a kiskereskedelmi bérbeadásért felel a közel-keleti és észak-afrikai régióban. Jihad korábban az AlShaya és az Al-Futtaim Group Real Estate vállalatoknál dolgozott. Jihad a következőket nyilatkozta az új kihívással kapcsolatban: „Feladatom nem merül ki a Mall klientúrájának igényeihez illeszkedő kiskereskedelmi mix biztosításában, hanem emellett szorosan együttműködöm a kereskedőkkel, a fejlesztőkkel és a beszállítókkal is annak érdekében, hogy hosszú távú kapcsolatokat alakítsak ki, és új ügyfelek szerzésére, valamint a TGM, a DIL és a MultiCapital szolgáltatásainak kibővítésére törekszem a régióban.”
 

SOCIAL BOX