Bérlői mozgások a Business Center 91-ben

A tavalyi év második felétől megfigyelhető volt a bérlői piac egyre fokozódó aktivitása, így a hosszabbítások mellett eljött a bérlemények bővítésének és az új bérleti szerződések kötésének ideje is. „A mind gépjárművel, mind pedig tömegközlekedéssel jól megközelíthető Váci út mindig is a bérlők kedvelt lokációja volt, amelyet számunkra az elmúlt időszak sikeres tranzakciói is alátámasztanak. […]

A tavalyi év második felétől megfigyelhető volt a bérlői piac egyre fokozódó aktivitása, így a hosszabbítások mellett eljött a bérlemények bővítésének és az új bérleti szerződések kötésének ideje is.

„A mind gépjárművel, mind pedig tömegközlekedéssel jól megközelíthető Váci út mindig is a bérlők kedvelt lokációja volt, amelyet számunkra az elmúlt időszak sikeres tranzakciói is alátámasztanak. Az elmúlt egy évben irodaházunkban csaknem 1300 négyzetméternyi terület talált új bérlőre, illetve mintegy 500 négyzetméternyi bővülésről is beszámolhatunk. – mondta Lovro Adrienn, a CPI magyarországi és romániai operációjának vezetője.

Idén tavasszal rendezte be a Business Center 91 irodaházban új irodáját a BNM Centrum több mint 300 négyzetméteren, majd ezt követően alig fél év alatt több mint duplájára bővítette. Ezt megelőzően tavaly szeptemberben nyitotta meg 600 négyzetméteres üzletét a Phasekanapé az irodaház földszintjén, valamint több mint 300 négyzetméteres irodáját a Fórum Média. Mindemellett több bérlő is meghosszabbította bérleti szerződését és néhányuk még nagyobb bérleményi területen folytatja tevékenységét a Business Center 91-ben.

SOCIAL BOX