Parkolási És Mobilitási Konferencia

A szövetség életében 2013-tól új időszámítás kezdődött, aminek jegyében szeretnénk a parkolási és mobilitási kérdéseket szélesebb szakmai körben is megvitatni.  A hazai gépjárműállomány tendenciája továbbra is emelkedik, a parkolási problémák pedig az Önkormányzatok vállát nyomják. Úgy tűnik, a helyzetet nem lehet az „utcán megoldani”, a fejekben is rendet kell tenni!  A helyzet javításához az iparág többi szereplőjére – autókereskedőkre, energiaipari cégekre, az ingatlanszakmára és a legfejlettebb […]

A szövetség életében 2013-tól új időszámítás kezdődött, aminek jegyében szeretnénk a parkolási és mobilitási kérdéseket szélesebb szakmai körben is megvitatni. 

A hazai gépjárműállomány tendenciája továbbra is emelkedik, a parkolási problémák pedig az Önkormányzatok vállát nyomják. Úgy tűnik, a helyzetet nem lehet az „utcán megoldani”, a fejekben is rendet kell tenni!  A helyzet javításához az iparág többi szereplőjére – autókereskedőkre, energiaipari cégekre, az ingatlanszakmára és a legfejlettebb IT megoldásokat kínáló cégekre – is szükség van: csak együtt gondolkodva, lehet ugyanis növelni az autósok tudatosságát és felelősségvállalását. Ez jelentősen hozzájárul a parkolóházak és mélygarázsok használatának terjedéséhez, a kihasználtság javulásához, végül pedig új ingatlan (garázs) beruházások generálásához.

A 2014-ben Budapesten második alkalommal megrendezése kerülő –  Parking Development Forum a legfontosabb parkolási és mobilitási konferencia Magyarországon. A rendezvény célja, hogy a városi parkolási és mobilitási problémák megoldási lehetőségét új szintre emelje; biztos szakmai támaszt adjon a jövőbeli tervezéshez, kiváló kapcsolatépítési lehetőséget biztosítson akár az azonnali tárgyalásokhoz, de legfőképpen, hogy újrapozícionálja a parkolást. A közel 20 prezentációt és több száz résztvevőt felvonultató rendezvény aközlekedési szakemberek, a garázsfejlesztők, az ingatlan üzemeltetők, IT cégek és tanácsadók kedvenc találkozási fóruma.

Résztvevők
A konferencián az autózást kiszolgáló iparágak szinte mindegyike képviselteti magát, hiszen a Parking Development Forum nélkülözhetetlen információkkal szolgálhat a következőknek: minisztériumi és állami döntéshozó szervek vezetői, önkormányzati hátterű, közterületi parkolásüzemeltető szervezetek vezetői, magántulajdonú parkolóházak, mélygarázsok tulajdonosai és üzemeletetői, bevásárlóközpontok, irodaházak parkolóinak üzemeltetői, közlekedési és építész tervezői irodák vezetői, parkolástechnikai berendezéseket (parkoló órákat, sorompókat) gyártó és forgalmazó cégek képviselői, mobilparkolással, mobiltelefonos fizetéssel foglalkozó cégek vezetői, zöld parkolási megoldásokat nyújtó cégek vezetői, elektromos autózással és azok töltésével foglalkozó cégek vezetői, gépjármű márkakereskedők cégek vezetői.

A konferenciáról bővebb információt ITT olvashat.

SOCIAL BOX