A Business Festen élmény lesz a sikerről beszélni! Találkozz a legnagyobb üzleti koponyákkal!

A Millenáris Parkban június 9-én kerül sor a Business Festre, amely egyedülálló esemény a hazai rendezvények palettáján. Az Év Irodája csapata, a HR Fest, a E-commerce Expo és az IT Fest fogott össze, hogy minden idők legizgalmasabb és leginnovatívabb üzleti fesztiválját megszervezzék, ahol a magyar vállalati szféra legsikeresebb vezetői és ismert influenszerek, személyiségek osztják meg a tapasztalataikat. Több mint 10 színpadon közel 350 előadó várja a résztvevőket.

A Business Festen a magyar gazdasági élet piacvezető vállalatai képviseltetik magukat, akik mintegy 17 ezer milliárd forintos éves összforgalommal a hazai GDP 30 százalékát adják. Országos szintű tapasztalatcserére és egy friss, ötletekkel teli brainstormingra kerül sor, ahol olyan információkat és inspirációkat kaphatunk, amelyek sikeresen kamatoztathatók az üzleti életben.

A jelen kor kihívásai – amelyek között megemlíthetjük a gazdasági nehézségeket, a nemzetközi konfliktusokat, a járványokat és a klímavédelmet – olyan összetett kérdéseket vetnek fel a gazdasági életben, amelyek arra ösztönzik a vállalatokat, hogy újszerű megoldásokat dolgozzanak ki innovatív szemlélettel. 

„Ambivalens világban élünk, ahol a kihívások új megoldásokkal párosulnak, és ez roppant izgalmas időszakot jelent mindannyiunk számára. Nagyon örülünk, hogy Az Év Irodája csapata is közreműködik a rendezvény megszervezésében, hiszen egyrészt számos nagysikerű esemény házigazdái vagyunk már hosszú évek óta – Real Estate Awards, Ingatlan Regatta, theBar –, másrészt zászlóshajó projektünk, Az Év Irodája verseny minden évben fantasztikus innovatív munkahelyeket mutat be, amely előrevisz mindannyiunkat” – mondta Fodor Dániel, Az Év Irodája verseny főszervezője.

Az egész napos program részeként több mint tíz színpadon folynak a beszélgetések a Millenáris Park teljes területén. A HR, az IT, az e-kereskedelem és irodai témák mellett megjelennek a marketing, sales, pénzügy és további kapcsolódó szakterületek aktuális trendjei is. 

A rendezvény főszereplői a legnagyobb hazai cégek felsővezetői és szakértői, illetve ismert személyiségek és véleményvezérek lesznek, akik a saját szakterületükön kiemelkedő teljesítményt tettek le az asztalra. A fesztivál hangulatát a WAMP kihelyezett dizájn vására, a YoungArt egyedi kiállítása, chill és piknik zónák, valamint számos izgalmas közösségi program és interaktív játék színesítik.

A Business Festen Az Év Irodája csapata megszervezi Az Év Irodája Pikniket is, ahol szintén sokszínű programmal várják az érdeklődőket. Így többek között Rab Árpád jövőkutatóval, Boa László mesterséges intelligencia-szakértővel, Láncos Áronnal, a MádiLáncos Studio ügyvezető igazgatójával, Kiss Idával, a DVM group design igazgatójával találkozhatunk, de Hartvig Lajossal és Bánáti Bélával, a Bánáti + Hartvig Építész Iroda alapítóival, vagy éppen Dobos Mátéval, az Optinvest Zrt. tulajdonosával is szót válthatunk. Továbbá izgalmas kerekasztalbeszélgetéseken vehetünk részt, Péterffy Lili exkluzív koncertje pedig igazi majálishangulatot teremt Budapest ikonikus parkjában.

A részletes program itt olvasható.
Most 25% kedvezménnyel veheted meg jegyedet 05.31-ig!