Regus: behálózták Budapestet

A digitális forradalom jegyében kialakuló új típusú munkakultúrák, a mobilizálódó munkaerő és az innovatív vállalkozások már egyre kevésbé igénylik a klasszikus irodamegoldásokat, hiszen a globális világgazdaságban az új technológiákra alapozva szinte egy laptopon vagy táblagépen elfér valamennyi üzleti információ. Így sok vállalkozás és szabadúszó számára mindig ott van a cégközpont, ahol éppen igénybe vesznek egy […]

A digitális forradalom jegyében kialakuló új típusú munkakultúrák, a mobilizálódó munkaerő és az innovatív vállalkozások már egyre kevésbé igénylik a klasszikus irodamegoldásokat, hiszen a globális világgazdaságban az új technológiákra alapozva szinte egy laptopon vagy táblagépen elfér valamennyi üzleti információ. Így sok vállalkozás és szabadúszó számára mindig ott van a cégközpont, ahol éppen igénybe vesznek egy irodát. Az új szükségletek kiszolgálására jöttek létre a coworking-hálózatok, amelyek a világ bármely pontján ugyanazt a magas minőséget képviselik. A Regus az egyik legnagyobb közösségi iroda-hálózat a világon, hiszen közel 100 országban 750 városban 2000 helyszínen van jelen. A globális cég szolgáltatásai számtalan előnnyel járnak, amelyek segítségével az ügyfelek még sikeresebbek, eredményesebbek és naprakészebbek lehetnek. A coworking és szolgáltatott iroda igénybevétele jelentős költségmegtakarítással párosul, ráadásul a partnerek egy online rendszeren keresztül könnyedén és gyorsan foglalhatnak maguknak irodát, tárgyalót és egyéb szolgáltatásokat. így csak a nagybetűs üzletre kell koncentrálniuk.

Magyarországon hét irodaházban található Regus központ, ahol szolgáltatott iroda, részmunkaidős iroda, közösségi munkahely, virtuális iroda vagy éppen tárgyalóbérlés is igénybe vehető. Mindemellett a világon egyedülálló businessworld tagsági rendszerbe is beléphetünk, amely megkülönbözteti a Regust a versenytársaktól. A budapesti központok behálózzák a várost, így az ügyfelek szinte bárhol igénybe vehetik a cégcsoport coworking szolgáltatásait. Az irodaházak lokációja és megközelíthetősége kiváló, akár a pesti Belvárosban, akár a Váci út környékén, akár Budán keresünk irodát, a Regus mindenhol jelen van. Ha éppen sürgősen kell tárgyalnunk valakivel, vagy gyorsan egy kiválóan felszerelt irodára van szükségünk, a Regus azonnal megoldást kínál.

Az V. kerületben két impozáns irodaház várja az ügyfeleket. A legendás Bank Center ikonikus épületében az első és második emeleten vehetjük igénybe a szolgáltatott irodát. A helyszín valóban Budapest szíve, hiszen a főváros tradicionális pénzügyi és adminisztrációs központja is itt épült ki. A közeli Kálmán Imre utcában a Kálmán Centerben is kínálnak munkahelyeket, amely egy lenyűgöző, üveg körtoronnyal rendelkező épület a Parlament vonzáskörzetében. A helyszín exkluzivitását bizonyítja, hogy számos nagyvállalat székhelye található a kerületben, mindemellett az állami intézmények egy jelentős részét is a környék impozáns épületeiben helyezték el.

A belváros távolabbi részein, de még mindig a városközpontban további két helyszín is várja a partnereket. Így az Astoriánál – Budapest egyik legjelentősebb közlekedési csomópontjánál – a Kossuth Lajos utcában csupán néhány percnyire a Dunától, a First Site irodaház modern épületében is kialakítottak egy Regus központot, látótávolságra a Váci utcától. Az épület sok szempontból megfelel mind az üzleti úton lévő, mind a bejáró üzletembereknek, hiszen a közelben halad a 2. és a 3. metróvonal, valamint busszal és villamossal is könnyen megközelíthető, nem beszélve a legfontosabb autópályák közelségéről. Szintén – a város egyik fő ütőerének számító – Rákóczi utca vonzáskörzetében található az EMKE irodaház, ahol számos pénzügyi és szolgáltató cég alakította ki székhelyét. A Regus helyi termékeit igénybe vevők a város egyik legfrekventáltabb lokációjában dolgozhatnak, hiszen a Blaha Lujza térnél húzódik a Nagykörút, a magyar Champs-Élysées a maga impozáns díszleteivel és forgalmával.

Budapest jelenleg legnépszerűbb irodapiaca, a Váci út is – ahová a nemzetközi vállalatok előszeretettel telepítik regionális vagy globális szolgáltató központjaikat – rendelkezik a Regus központtal, hiszen az emblematikus, többszörös díjnyertes Capital Square Irodaházban szolgáltatott iroda kínálja versenyképes termékeit. A lenyűgöző komplexum a legmodernebb napenergia-technológiával, tetőteraszokkal és parkolási lehetőséggel rendelkezik, emellett közel van az egyik metrómegállóhoz is. Az ingatlan a város egyik legforgalmasabb sugárútján épült, amelynek két oldalán bankok, irodák, kormányzati ügynökségek és egyéb adminisztratív épületek találhatók.

Budán sem maradunk Regus nélkül, hiszen két lokáció is szolgálja az ügyfeleket. Egyik opcióként a Móricz Zsigmond körtér melletti Allee Cornerben dolgozhatunk, amely az Allee multifunkcionális kereskedelmi központban kapott helyet. A helyszín a főváros legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő kerületének, Újbudának a központja, amelyet kiváló közlekedési útvonalak kötnek össze Budapest legkülönbözőbb pontjaival. A metró, a villamosok és buszok egy olyan közlekedési hálózatot formálnak, amely könnyen megközelíthetővé teszik az Allee Cornert. De Dél-Budán sem maradnak szolgáltatott iroda nélkül a partnerek, hiszen a csodálatos, világörökség részét képező Duna-panorámával rendelkező Óbuda Gate-ben is kínálnak munkahelyeket. A helyszín Budapest egyik gyorsan fejlődő városnegyedében nyugodt környezetet kínál, miközben a közeli Margit híd és Árpád híd gyorsan a belvárosba viszi az utasokat. 

SOCIAL BOX