Újabb akvizícióval, az iroda.hu megvásárlásával bővítette portfolióját az ingatlan.com

2015-től a kereskedelmi ingatlanszektor vezető online médiuma, az iroda.hu a lakossági ingatlanhirdetésben piacvezető ingatlan.com-hoz tartozik, így az Arkon Zrt. teljes körűen ki tudja szolgálni az ingatlanpiac valamennyi szereplőjét – tulajdonosokat, ingatlanközvetítőket, vevőket, bérbeadókat és bérlőket – mind a lakossági, mind a kereskedelmi szegmensben. A hirdetők több szolgáltatásban részesülhetnek egyetlen portfólión belül, mindemellett az egyesüléssel létrejött […]

2015-től a kereskedelmi ingatlanszektor vezető online médiuma, az iroda.hu a lakossági ingatlanhirdetésben piacvezető ingatlan.com-hoz tartozik, így az Arkon Zrt. teljes körűen ki tudja szolgálni az ingatlanpiac valamennyi szereplőjét – tulajdonosokat, ingatlanközvetítőket, vevőket, bérbeadókat és bérlőket – mind a lakossági, mind a kereskedelmi szegmensben. A hirdetők több szolgáltatásban részesülhetnek egyetlen portfólión belül, mindemellett az egyesüléssel létrejött hirdetési portfólió széleskörű és költséghatékony lehetőségeket kínál számukra. 

„A teljes ingatlanpiacot lefedő médiacsoport jelenleg egyedülálló Magyarországon, amely reményeink szerint tovább tudja fejleszteni az iroda.hu termékeit, és ki tudja aknázni az ingatlan.com-ban rejlő egyéb lehetőségeket is.” – emelte ki Mészáros Dávid, az ingatlan.com-ot üzemeltető Arkon Zrt. alapító-tulajdonosa.

A kereskedelmi ingatlan üzletágat továbbra is Kalmár Zoltán, az iroda.hu alapítója, és csapata viszi tovább. Az iroda.hu, a raktar.hu, retail.hu mellett a nyomtatott termékek és a rendezvények is prioritást kapnak – hangsúlyozta Kalmár Zoltán, aki nagy várakozással tekint 2015 februárjában megrendezésre kerülő jubileumi Az Év Irodája Gálára.

Az ingatlan.com 1998 óta piacvezető a lakossági ingatlanok területén, 2014-et 1 milliárd feletti árbevétellel zárta. A fúzióval és a teljeskörűséggel járó szinergiák kihasználásával további növekedés várható.

SOCIAL BOX