Önt különleges munkahelyek várják Budapesten

A Regus szolgáltatott irodái az egész világon ugyanazokat a magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítják, így akik rendelkeznek ún. Businessworld tagsággal, azok 2000 helyszínen, 750 városban és 100 országban vehetik igénybe ezeket a kényelmes és professzionális munkahelyeket. A program sikerét jól jelzi, hogy a cég világszerte több mint 1,8 millió taggal rendelkezik. A Regus központok között a […]

A Regus szolgáltatott irodái az egész világon ugyanazokat a magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítják, így akik rendelkeznek ún. Businessworld tagsággal, azok 2000 helyszínen, 750 városban és 100 országban vehetik igénybe ezeket a kényelmes és professzionális munkahelyeket. A program sikerét jól jelzi, hogy a cég világszerte több mint 1,8 millió taggal rendelkezik. A Regus központok között a világ legfontosabb városai, üzleti parkjai, repülőterei és közlekedési csomópontjai találhatók, így mindig mindenhol a legfrekventáltabb helyszíneken dolgozhatnak az ügyfelek. A Businessworld, vagyis a Regus egyedülálló tagsági programja négyféle szolgáltatástípusban számos lehetőséget biztosít a tagoknak, többek között az árengedmények és kedvező beszerzési lehetőségek mellett – tagságtól függően – állandó hozzáférést kínál a business lounge-okhoz, a közösségi és a privát irodahelyiségekhez.

A Regus a különböző tagsági szinteket úgy alakította ki, hogy azok a szabadúszóktól kezdve a kezdő vállalkozásokon át a multinacionális nagyvállalatok vezérigazgatójáig mindenki számára testreszabott szolgáltatásokat kínáljanak. Ennek megfelelően négy tagsági formát lehet igénybe venni, így a Kék, az Arany, a Platina és a Platina Plusz tagság között választhatnak az ügyfelek. A Kék tagság birtokosa 10%-os árengedményeket kap a tárgyalókra, a videokommunikációs szolgáltatásokra és napi irodára, valamint professzionális adminisztratív támogatást vehet igénybe. Továbbá jelentős kedvezményeket érhet el az irodaszer vagy IT eszközök rendelése esetén, valamint a Regus akciós termékeket és egyedi ajánlatokat is kínál számukra. Az Arany tagsággal rendelkezők az előző lehetőségek mellett használhatják a business lounge-okat világszerte, a Platina tagok pedig a Kék és Arany tagok szolgáltatásai mellett időszakosan irodahelyiséget vagy korlátlan ideig közösségi irodát is igénybe vehetnek. Végül a Platina Plusz tag havonta igény szerint akár korlátlan ideig privát irodában dolgozhat a korábban említett valamennyi előny mellett.

A Regus szolgáltatásai közül a business lounge-ok igazán különleges helyszíneket jelentenek, hiszen miközben a legjobb szállodák kényelmét és exkluzivitását kínálják, eközben színvonalas munkakörnyezetben dolgozhatnak a tagok. Ezek a különleges terek a szolgáltatott irodák VIP-páholyai, ahol a munkavégzés során üzleti kapcsolatokat is kialakíthatunk. Azoknak az üzletembereknek és szabadúszóknak találták ki, akiknek nincs szükségük helyhez kötött munkahelyre, maximális rugalmasságra vágynak, ugyanakkor bárhol járnak a világban, a legszínvonalasabb műszaki támogatás mellett nyugodtan dolgozhatnak. De ha éppen a munka megköveteli, akkor a Regus Thinkpod használatával a teljes elvonultságra is lehetőség nyílik. Mindemellett ingyenes Wi-Fi hozzáférés, nyomtatási/szkennelési/másolási lehetőségek, professzionális adminisztratív támogatás és frissítők teszik kényelmesebbé a munkavégzést. Budapesten négy helyszínen alakított ki business lounge tereket a Regus, így a Bank Centerben, a Regus Parlament irodaházban, az EMKE irodaházban, illetve First Site irodaházban kereshetjük fel ezeket az exkluzív munkahelyeket.

SOCIAL BOX