A világ tetején dolgoznak. Csodálatos teraszok Budapesten

Dealogic – Eiffel Tér Irodaház A Dealogic az Eiffel Tér Irodaházban bérel jelentős területeket, és teraszairól nem csak Eiffel pazar munkájára, a Nyugati pályaudvarra láthatnak rá a dolgozók, hanem a pesti háztetők romantikus látványa is fokozza a hatást. KELER – R70 Irodaház A KELER Csoport a Rákóczi úti R70 irodaházban alakította ki új székhelyét, és […]

Dealogic – Eiffel Tér Irodaház

A Dealogic az Eiffel Tér Irodaházban bérel jelentős területeket, és teraszairól nem csak Eiffel pazar munkájára, a Nyugati pályaudvarra láthatnak rá a dolgozók, hanem a pesti háztetők romantikus látványa is fokozza a hatást.

KELER – R70 Irodaház

A KELER Csoport a Rákóczi úti R70 irodaházban alakította ki új székhelyét, és bár nem a fantasztikus kilátás dominál, azért a japánkertes teraszuk igazán gyönyörű, ahol relaxálni és beszélgetni is lehet.

Ustream – Párisi Nagyáruház

A Ustream az Andrássy úton a Párisi Nagyáruházban rendezkedett be, irodájuk legfelső szintje maga a Kristály Kupola, amelyhez csatlakozik egy méretes terasz is. Hát innen aztán tényleg minden látszik, kár is ragozni, Budapest feltárja bájait.

Whitepages Hungary – Madách Trade Center

A Whitepages Hungary a pesti belváros kellős közepén, a bulinegyed határán, a Madách Trade Center tornyának legfelső szintjeit foglalja el, és a tetőteraszról szintén látványos kilátásban részesülhetnek a dolgozók.

LogMeIn – Andrássy Palace

Bár a hazai gyökerű, világhírű cég nem indul az idei versenyen, de mindenképpen érdemes itt is megemlíteni őket, hiszen az Andrássy Palace-ban van egy klassz kis teraszuk, ahol megint csak a szokásos háztetős romantikus fíling fogadja a bámészkodókat.

LOFFICE – Salétrom utca

A LOFFICE Salétrom utcai közösségi irodája ugyan kakukktojás, ráadásul még tavaly nyerték meg közösen a Distinctionnal a design díjat, de mindenképp érdemes megmutatni, hiszen egy fantasztikus belső kert várja az itt dolgozókat, csupán annyi a különbség, hogy nem a háztetőn, hanem a tűzfalakkal körbezárt földszinti belső udvaron alakították ki a teraszos parkot, ahol jó időben nem csak sütögetni, bulizni, hanem dolgozni is lehet egy laptoppal.

Fotók: azevirodaja.hu

SOCIAL BOX