Okos és modern a Boehringer-Ingelheim Dunára néző irodája

A Boehringer-Ingelheim multinacionális gyógyszergyár, Magyarországon 50 fő irodai dolgozóval végzi munkáját.

Az állandó irodai munkatársak támogató funkciót töltenek be, a területen dolgozók bizonyos rendszerességgel legfőképp megbeszéléseken, céges eseményeken fordulnak elő az irodában.

Bár az előző irodához még több mint két évig élt volna a bérleti szerződés, a vezetőség egy új, kimondottan 21. századi, modern és okos munkahely kialakítását tűzte ki célként, ahol egy légtérben dolgozhat mindenki. Végül a Duna parton a Nemzeti Színház szomszédságában, zöld környezetben, a vállalat külföldi irodáihoz hasonlóan barátságos és családias környezetben hozták létre az új teret. A koncepció alapját az ingelheimi Additional Spaces tette le, a végleges formát pedig a magyar Finta Stúdió alakította ki a helyi előírásoknak és a munkavállalói igényeknek megfelelően.

A 2019. őszén kezdett beruházást meglepően gyorsan végbe is ment, hiszen idén nyáron a dolgozók már birtokba vehették az új, 750 négyzetméteres irodát. Bár az induláskor még nem lehetett sejteni a járvány kitörését, a végeredmény mégis minden szükséges biztonsági előírásnak megfelel. Az 50 munkatárs számára eredetileg 39 napfényes munkaállomást alakítottak ki, amiből jelenleg 22 használható biztonságosan.

A dolgozókkal együttműködve egy olyan 21. századi, vonzó környezetet teremtettek, ahol a modern technika és az otthonos légkör kiváló hátteret nyújt a különböző munkastílusokra vagy módokra, amely feldobja az otthoni munkavégzés esetleges monotonitását.

Az irodáról készült képeket ITT nézhetitek meg.

SOCIAL BOX