A DTZ és a Cassidy Turley egy globális cégként működik tovább

A Cassidy Turley és a DTZ egyesítésével létrejön egy olyan cég, mely a világ top három kereskedelmi ingatlantanácsadó cégeinek egyike. A Cassidy Turley erős, USA-beli piacvezető szerepet és ez által a helyi piac mély ismeretét hozza, míg a DTZ jól kialakított globális szolgáltatásokkal erősíti az új céget. A DTZ szolgáltatásait ezentúl a már kialakult európai […]

A Cassidy Turley és a DTZ egyesítésével létrejön egy olyan cég, mely a világ top három kereskedelmi ingatlantanácsadó cégeinek egyike. A Cassidy Turley erős, USA-beli piacvezető szerepet és ez által a helyi piac mély ismeretét hozza, míg a DTZ jól kialakított globális szolgáltatásokkal erősíti az új céget.

A DTZ szolgáltatásait ezentúl a már kialakult európai és ázsiai piacok mellett több mint 30 új amerikai alpiacon kínálja. Az újonnan egyesített cég 2,9 milliárd USD éves bevétellel és több mint 28 000 munkavállalóval rendelkezik, globálisan pedig 305 millió négyzetméter nagyságú ingatlan portfoliót kezel intézményi, állami, vállalati és magán ügyfelek megbízásából. Kínában a DTZ piacvezető a befektetési ingatlanok piacán, a befektetési üzletág több mint 50%-os piaci részesedést tudhat magáénak, Londonban és az Egyesült Királyságban pedig harmadikként szerepel a ranglistán.

Korábbi bejelentéseink alapján a globális vezérigazgatói posztot Tod Lickerman tölti be az újonnan integrált cégnél. A Cassidy Turley korábbi vezérigazgatóját, Joseph Stettinius Jr.-t az amerikai piacok vezérigazgatónak nevezték ki, Brett White, a CBRE Group korábbi vezérigazgatója, aki szintén befektetett a felvásárlásba, pedig 2015 márciusától a cég elnöki tisztségét tölti be..

“Cégeink új vezetőség alatt való egyesítése azonnal hozzájárult ahhoz, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelő gyorsasággal, hatékonysággal és rugalmassággal tudjunk eleget tenni, mely manapság az olyan méretű cégek esetében, mint a miénk már ritkaságnak számít. Az új DTZ egy világszínvonalú képességekkel bíró cég és egy kisebb, ötletesebb és állhatatosabb szervezet ügyfél tapasztalatát egyesítve kezdi meg működését.” – mondta Tod Lickerman.

“Ez a társulás az amerikai piacon nyújtott erős pozíciónknak és a DTZ globális lábnyomának köszönhetően nem csupán remek kulturális egyezést mutat, hanem mindkét cég számára egyaránt jövedelmező jövőképet nyújt.” mondta Joseph Stettinius, Jr. “Izgatottan várom azokat az előnyöket, melyeket ügyfeleinknek és alkalmazottjainknak tudunk nyújtani ezzel az erős cégegyesítéssel.”

SOCIAL BOX