25 éves az InfoGroup

Az InfoGroup, avagy INFO csoport neve máig őrzi az első időszak tevékenységére utalóan az ingatlanforgalmazás kifejezést. Kezdetben projektmenedzserként olyan jól ismert beruházások előkészítésében vett részt a társaság, mint a budaörsi Terrapark és a mellette található bevásárlóközponti terület kialakítása. Ezt követően jórészt saját fejlesztési kockázatra több mint ezer lakás építése fűződik a cégcsoport nevéhez, amivel az ország […]

Az InfoGroup, avagy INFO csoport neve máig őrzi az első időszak tevékenységére utalóan az ingatlanforgalmazás kifejezést. Kezdetben projektmenedzserként olyan jól ismert beruházások előkészítésében vett részt a társaság, mint a budaörsi Terrapark és a mellette található bevásárlóközponti terület kialakítása. Ezt követően jórészt saját fejlesztési kockázatra több mint ezer lakás építése fűződik a cégcsoport nevéhez, amivel az ország egyik legnagyobb lakásfejlesztőjének számított.  

Az ezredforduló a vállalkozás életében is jelentős változásokat hozott.  Új piaci szegmensekkel bővült a portfolió: irodai célú és ipari ingatlanok építésével, értékesítésével és üzemeltetésével. A Bartók Udvar irodaépület együttes, a Polgári és Karcagi Ipari Parkok, valamint a Polgári Logisztikai Központ megépítésével az InfoGroup nagy sikerű, változatos és összetett ingatlanállományt hozott létre.  A Polgár Ipari Park 2011-ben az év ipari parkja címet is elnyerte. 2012-től a cégcsoport ismét bővítette működési területét. Komplex ipari beruházásokban tulajdonosként vállalt szerepet, elsősorban a hulladékkezelési és a műanyagipari piacon. 

Mindezek mellett az InfoGroup – befektetési és menedzsment tudását kamatoztatva – kockázati tőkebefektetésekben is aktívan részt vesz 2013 óta. A tulajdonosi-vezetői körben két generáció tapasztalata és tudása biztosítja a cégcsoport jövőjét, a további célok elérését. Hosszú távú gondolkodás, megbízhatóság és korrektség, valamint folyamatos értékteremtésre való törekvés – ezek azok az alapelvek és értékek, amelyek meghatározzák az InfoGroup mindennapjait. Ugyanakkor a cégcsoport igazi erejét felkészült, ütőképes és folyamatosan fejlődő csapata jelenti.

SOCIAL BOX