Stuart Beety lett a Skanska üzletfejlesztési részlegének új szenior alelnöke

Stuart közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan- és pénzügyi piacon. Legutóbb a Credit Suisse-nél dolgozott vezető pozícióban, ahol az ingatlan stratégiáért és a portfóliókezelésért felelt, korábban pedig a Morgan Stanley munkatársa volt New Yorkban és Londonban. Stuart lesz felelős az üzletfejlesztéséért és piaci terjeszkedéséért Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában. Feladata többek között a nemzetközi […]

Stuart közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan- és pénzügyi piacon. Legutóbb a Credit Suisse-nél dolgozott vezető pozícióban, ahol az ingatlan stratégiáért és a portfóliókezelésért felelt, korábban pedig a Morgan Stanley munkatársa volt New Yorkban és Londonban.

Stuart lesz felelős az üzletfejlesztéséért és piaci terjeszkedéséért Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában. Feladata többek között a nemzetközi bérlői elkötelezettség erősítése és hosszú távú együttműködési partnerségek kialakítása az Egyesült Királyság és más nyugati piacok ügyfeleivel, akik irodaterületeket keresnek Közép- és Kelet-Európában. Stuart közvetlenül a csapat elnök-vezérigazgatója, Katarzyna Zawodna részére fog riportolni.

„Örömmel üdvözöljük Stuart-ot a csapatban. A bérlői igények és kilátások mély ismeretét magában foglaló, főként pénzügyi szektorban szerzett nemzetközi tapasztalata nagy segítség számunkra annak érdekében, hogy még több eredményességet elősegítő, fenntartható és technológiailag fejlett munkahelyet teremthessünk a közép-kelet-európai régióban. Stuart abban nyújt segítséget, hogy az egyre versenyképesebb fejlesztői piacon a Skanska legyen a kiemelkedő minőségű irodai tereket kereső ügyfelek választása, főként Varsóban, a régió rohamtempóban fejlődő pénzügyi központjában” – jegyezte meg Katarzyna Zawodna.

SOCIAL BOX