Rendhagyó fotópályázat az irodapiacon

A pályázatra egyrészt olyan képek nevezését várjuk, melyek az irodaházak nyújtotta kilátást mutatják be, másrészt az iroda bérlőkön és üzemeltetőkön túl szeretnénk az ingatlanszakmán kívüli közönséget is bevonni. Így nem csak kizárólag irodaházakból készült fotókat fogadunk pályázatunkra, az általános kategóriába minden fotós lehetőséget kap a nevezésre legszebb, budapesti panorámát ábrázoló fotóival – olvasható az Eston oldalán. Az Eston […]

A pályázatra egyrészt olyan képek nevezését várjuk, melyek az irodaházak nyújtotta kilátást mutatják be, másrészt az iroda bérlőkön és üzemeltetőkön túl szeretnénk az ingatlanszakmán kívüli közönséget is bevonni. Így nem csak kizárólag irodaházakból készült fotókat fogadunk pályázatunkra, az általános kategóriába minden fotós lehetőséget kap a nevezésre legszebb, budapesti panorámát ábrázoló fotóival – olvasható az Eston oldalán. Az Eston tanácsadói és néhány aktív felhasználó már egy éve rendszeresen megosztják a magasabb irodaházakból, kilátókról készült fotóikat az “EstOn the top” Facebook csoportjában. Ezt a koncepciót továbbgondolva indítottuk el pályázatunkat is, melyre már az első napokban 100 fölötti a nevezett fotók száma.

“Az EstOn the top kampánnyal egyik szándékunk, hogy új színt vigyünk az irodapiac életébe, a megszokott szakmai, ügynökségi kommunikációtól eltérő, szórakoztató formában. A közösségi média vizuális forradalmának idején pedig mi mással rukkolhatnánk elő, mint egy kreatív fotópályázattal! Bízunk benne, hogy ezzel az ötlettel sikerül az irodapiac egy másik, egyénibb arcát is megismertetni az emberekkel.” – mondta el Salamon Adorján vezérigazgató. A zsűri segítségére lesz Rizsavi Tamás is, aki méltán nyert ismertséget lenyűgöző, panorámás fotóival a Rizsavi’s Photo Blogon. A beküldött fotók a nagyközönség előtt is bemutatásra kerülnek majd egy díjátadóval egybekötött fotókiállítás keretében. A pályázat iránt érdeklődök az Eston Zrt. közösségi oldalain követhetik a beérkezett fotókat az Eston the top cím alatt.

A fotókat március 27-ig lehet beküldeni a palyazat@eston.hu címre.
További részletekért olvassa el a Pályázati Kiírást!

SOCIAL BOX