Az időzítés titkai az ingatlanpiacon

Javuló makroadatok, aktív befektetési piac, csökkenő üresedések, az új építésű ingatlanok eltűnése a kínálatból, kedvező kamatkörnyezet, azaz csaknem minden adott ahhoz, hogy az ingatlanpiac, a fejlesztések újrainduljanak a válság után. A kedvező jelek ellenére azonban még sincs érdemi mozdulás, pedig aki az elsők között lép, óriási helyzeti előnyre tehet szert. Hagyományos tavaszi ingatlankonferenciánkon megtudhatja, hogyan […]

Javuló makroadatok, aktív befektetési piac, csökkenő üresedések, az új építésű ingatlanok eltűnése a kínálatból, kedvező kamatkörnyezet, azaz csaknem minden adott ahhoz, hogy az ingatlanpiac, a fejlesztések újrainduljanak a válság után. A kedvező jelek ellenére azonban még sincs érdemi mozdulás, pedig aki az elsők között lép, óriási helyzeti előnyre tehet szert.

Hagyományos tavaszi ingatlankonferenciánkon megtudhatja, hogyan kerülje el a lemaradást, milyen jelekre, számokra, adatokra figyeljen feltétlenül az egyes ingatlanpiaci szegmensekben, és hova fejlődtek a válság évei alatt az olyan régiós központok, mint Győr, Debrecen, vagy Kecskemét, amelyek ma már megkerülhetetlen befolyásoló tényezői az ingatlanpiacnak.

Előadók:
Baross Pál FRICS – a Realaudit ügyvezetője, a BFVK Zrt. igazgatótanácsának elnöke
Borbély Gábor MRICS – a CBRE Kft. elemzési és tanácsadási vezetője
Horváth Áron – az ELTINGA Kutatóközpont vezetője
Petz Raymund – a GKI Gazdaságkutató ügyvezető igazgatója

A konferencia részvételéhez regisztráció szükséges. Bővebb információt ITT olvashat.

SOCIAL BOX