Már tízezer ember dolgozik a Boschnál Magyarországon

A cég közleménye szerint snemcsak a tízezredik kollégát, hanem a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjának 1200. fejlesztőmérnökét is köszöntötték. A magyarországi Bosch-csoport 2013 augusztusában kötött stratégiai együttműködési megállapodást a kormánnyal, akkor 8500 munkavállalót foglalkoztattak az országban, vagyis bő másfél év alatt 1500-zal növelték a dolgozók számát. A közlemény idézi Javier González Pareját, a magyarországi Bosch-csoport vezetőjét, […]

A cég közleménye szerint snemcsak a tízezredik kollégát, hanem a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjának 1200. fejlesztőmérnökét is köszöntötték. A magyarországi Bosch-csoport 2013 augusztusában kötött stratégiai együttműködési megállapodást a kormánnyal, akkor 8500 munkavállalót foglalkoztattak az országban, vagyis bő másfél év alatt 1500-zal növelték a dolgozók számát.

A közlemény idézi Javier González Pareját, a magyarországi Bosch-csoport vezetőjét, aki kiemelte: a csoport Magyarország legnagyobb foglalkoztatóinak elitklubjába került. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a cég foglalkoztatási számaiból is kitűnik: a vállalat hosszú távra tervez Magyarországon, tevékenységével pedig nagyban hozzájárul a magyar gazdaság folyamatos mozgásban tartásához.

Oliver Schatz, a Robert Bosch Kft. műszaki területekért felelős elnöke, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője a közlemény szerint elmondta: a központban létrejövő munkahelyek több mint 80 százaléka felsőfokú végzettséget kíván meg, az új kollégák magas szintű szaktudására és kreatív képességeire építenek.

SOCIAL BOX