A Flowserve fejlesztési központot nyit Budapesten

Az ipari berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozó társaság fejlesztési központjában később 150-re nőhet a magas képzettséget igénylő munkahelyek száma. Rob Phillips, a Flowserve alelnöke elmondta, hogy a rendelkezésre álló tehetséges mérnökök és az első osztályú egyetemek miatt döntöttek Magyarország mellett a fejlesztési központ helyszínének kiválasztásakor. Első körben, az év végéig, nagyjából 25 mérnököt foglalkoztatnak a […]

Az ipari berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozó társaság fejlesztési központjában később 150-re nőhet a magas képzettséget igénylő munkahelyek száma. Rob Phillips, a Flowserve alelnöke elmondta, hogy a rendelkezésre álló tehetséges mérnökök és az első osztályú egyetemek miatt döntöttek Magyarország mellett a fejlesztési központ helyszínének kiválasztásakor.

Első körben, az év végéig, nagyjából 25 mérnököt foglalkoztatnak a budapesti központjukban, később pedig növelik a létszámot. A Flowserve Corporation több mint 50 országban van jelen, 18 ezer munkatársat foglalkoztat, ebből Magyarországon kétszázat, Debrecenben. A társaság a debreceni globális szolgáltató központja létrehozásához két évvel ezelőtt 1,5 milliárd forint támogatást kapott a költségvetésből.

SOCIAL BOX