Új munkatárs a DTZ-nél

A Wingtől átigazoló szakember az irodapiaci tapasztalatai mellett széles körű rálátással bír a befektetés ösztönzés területére, előtte több évig dolgozott a Nemzeti Befektetési Ügynökség elődjénél (HITA), illetve az ITDH-nál. A DTZ irodacsapat teljes értékű tagjaként a bérlők és tulajdonosok képviseletében is részt vesz, mindazonáltal tanácsadási szolgáltatásokban, megvalósíthatósági tanulmányokban is együttműködik.   Czifra Balázs, a DTZ ügyvezető igazgatója üdvözli az […]

A Wingtől átigazoló szakember az irodapiaci tapasztalatai mellett széles körű rálátással bír a befektetés ösztönzés területére, előtte több évig dolgozott a Nemzeti Befektetési Ügynökség elődjénél (HITA), illetve az ITDH-nál.

A DTZ irodacsapat teljes értékű tagjaként a bérlők és tulajdonosok képviseletében is részt vesz, mindazonáltal tanácsadási szolgáltatásokban, megvalósíthatósági tanulmányokban is együttműködik.  

Czifra Balázs, a DTZ ügyvezető igazgatója üdvözli az új munkatársat: „Nórával tovább bővül és teljessé vált az iroda tanácsadói csapatunk. Minden munkatársunk átfogó, több éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, hiszen elsődleges szempont, hogy szakmailag kiváló és magas szintű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére.”

2015 első negyedévében 65 000 négyzetmétert adtak bérbe a budapesti irodapiacon, amelynek közel felében ingatlan tanácsadó is részt vett. Ebből a volumenből a DTZ csapata 40%-os részesedést képviselt, amely méltán igazolja a DTZ erősödő pozícióját az irodapiacon.

SOCIAL BOX