Egyesült a Cushman & Wakefield és a DTZ

Az új társaság éves forgalma több mint 5,5 milliárd dollár, csaknem 43 ezer munkatárssal rendelkezik és több mint 373 millió négyzetméternyi ingatlant kezel szerte a nagyvilágban intézményi, vállalati és magánügyfelek megbízásából. Az egyesüléssel a helyi piacokon még aktívabban jelen lesznek, miközben a nagy globális piacokon is teljeskörű szolgáltatásokat kínálnak. Az egyesült vállalatot a DTZ jelenlegi vezérigazgatója, […]

Az új társaság éves forgalma több mint 5,5 milliárd dollár, csaknem 43 ezer munkatárssal rendelkezik és több mint 373 millió négyzetméternyi ingatlant kezel szerte a nagyvilágban intézményi, vállalati és magánügyfelek megbízásából. Az egyesüléssel a helyi piacokon még aktívabban jelen lesznek, miközben a nagy globális piacokon is teljeskörű szolgáltatásokat kínálnak.

Az egyesült vállalatot a DTZ jelenlegi vezérigazgatója, Brett White elnök-vezérigazgatóként irányítja tovább. A tranzakció lezárására a szokásos feltételek teljesülése esetén az év eleje előtt kerülhet sor. A magyar ingatlanpiacon mindkét vállalat, a Cushman & Wakefield és a DTZ is évek óta jelen van és jelentős piaci tényezőnek számít.

SOCIAL BOX