A CA IMMO négy irodaháza szerzett LEED Gold minősítést

A Leed Gold minősítések megszerzésében nagy szerepe volt a CA IMMO Hungary csapatának. A minősítések annak a visszaigazolása számunkra és a bérlőinknek, hogy az épületeink a megépítése óta kiegyensúlyozottan és hatékonyan üzemelnek és képesek lépést tartani korunk elvárásaival– összegezte Pintér György, a CA IMMO műszaki vezetője. A CA IMMO-t a LEED tanúsítvány megszerzésének folyamata során a Colliers […]

A Leed Gold minősítések megszerzésében nagy szerepe volt a CA IMMO Hungary csapatának. A minősítések annak a visszaigazolása számunkra és a bérlőinknek, hogy az épületeink a megépítése óta kiegyensúlyozottan és hatékonyan üzemelnek és képesek lépést tartani korunk elvárásaival– összegezte Pintér György, a CA IMMO műszaki vezetője. A CA IMMO-t a LEED tanúsítvány megszerzésének folyamata során a Colliers International zöld épületminősítő csapata segítette.

Az Infopark ’A’ az egyetemvároshoz közel, telekommunikációs adottságokkal rendelkező helyen létesült. Az irodát a Stúdió 100 tervezte, fejlesztése két ütemben történt. Az első ütemben 11000 m2 alapterületű ötemeletes irodaház és 250 parkolóhely van, a második ütemben pedig 4000 m2-es irodaszárny. A Canada Square a budai Ganz utcában, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében helyezkedik el. Magas technikai színvonalat képviselő irodaterületet kínál olyan helybeli és nemzetközi vállalatoknak, melyek számára fontos az elsőrangú elhelyezkedés, valamint az üzleti és kormányzati negyedekhez való közelség.

A 2003-ban épült Bartók Ház a XI. kerületi Bartók Béla úton található. Az “A” kategóriás irodaház központi helyen fekszik, így mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető, számos vendéglátóipari és egyéb kiszolgáló egységgel a közelben. Az épülettől percek alatt elérhető az M1-es autópálya, valamint könnyen megközelíthető a belváros is. A Vízivárosi Office Center Buda legnagyobb bevásárló központja, a Mammut Center közelében található, a Kapás utcában. A 2005-ben épült irodaház modern külsővel és korszerű műszaki megoldásokkal biztosít optimális irodai környezetet.

 

SOCIAL BOX