A Budapart GATE épületben rendezte be új irodáját a SIÓ

Az új tér fejlődő vállalati kultúrát és erős közösségi értékeket képvisel, ami sokkal többet jelent a pusztán szép környezetnél, így méltó egy modern, piacvezető vállalathoz.

A fenntarthatóság és a természetközeliség jegyében megvalósult XI. kerületi projektben megjelenik a modern, dinamikus vállalati kultúra, ugyanakkor a siófoki gyökerek és a zamatos hazai gyümölcsök is képviselik magukat. Az új környezet tükrözi a SIÓ márkáit, a transzparenciát és a csapat összetartását, melynek hála a koronavírus első hulláma sem állította meg az iroda kialakítást és a költözést. A munkatársak számára nagy felüdülést jelent a változás, hiszen korábban szűkös, levegőtlen, kollaborációra alkalmatlan irodában dolgoztak. Gyakorlatilag ez sarkallta a vezetőséget az új, inspiráló fővárosi iroda megteremtésében.

A komplex kereskedelmi- és szolgáltatásmixet kínáló Budapart városnegyedet a lüktető, vízparti világvárosi életérzés és az egyedülálló természet- és vízközeli rekreációs lehetőségeket kínáló 20 hektáros zöld környezet kettőssége teszi izgalmas, emberközpontú munkakörnyezetté. A GATE épületet a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer követelményeinek megfelelően építették, amely ezzel elnyerte a „Gold” fokozatú tanúsítványt. A korszerű technológiák és energiahatékony gépészeti megoldások lehetővé teszik, hogy a SIÓ iroda fenntartható módon működjön, és rugalmasan igazodjon a munkatársak dinamikusan változó elvárásaihoz. A közeli autópálya pedig a siófoki gyár egyszerű elérését teszi lehetővé. Az irodahelyiség kiválasztásakor is döntő szempont volt a szabadtérhez való közvetlen kapcsolat, így esett a választás az épület 8. emeletén található térre, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a Kopaszi-gátra.

Az iroda kialakításakor fontos volt, hogy illeszkedjen a dinamikus munkavégzéshez, inspiráljon és kényelmes, kötetlen formában támogassa a kollaboratív folyamatokat. Az egyes osztályokat elválasztó üvegfalak nem csak a fény áramlását teszik lehetővé, hanem az egymáshoz kapcsolódó folyamatok fontosságát is tükrözik. A természetes anyagok és a növények a természetközeli érzést erősítik, a falakon megjelenő gyümölcsök pedig az office branding jegyében utalnak a SIÓ tevékenységére.

Összegezve elmondható, hogy az új környezet inspiráló és motiváló, ráadásul nem csak a vállalat márkáit, hanem a munkáltató értékrendjét is tükrözi.

Ha megnéznéd az irodáról készült többi képet vagy szavaznál a SIÓ-ra Az Év Irodája versenyen, ITT megteheted!