Raiffeisen evolution Ausztria legerősebb projektfejlesztő márkája

A Raiffeisen evolution (RE) osztrák ingatlanfejlesztőt 2013-ban „Ausztria Lakóépület-építő Márkája” kitüntetésben részesítette az EUREB-intézet. Most sikerült a vállalatnak a kitüntetést a „projektfejlesztő” kategóriában is megszereznie. „Nagyon örülünk ennek az új sikernek”, nyilatkozta Markus Neurauter, a Raiffeisen evolution ügyvezetője és az ügyvezetés szóvivője. „Márkaként a minőséget, a tartósságot és a magas használati értéket képviseljük,” tette hozzá. […]

A Raiffeisen evolution (RE) osztrák ingatlanfejlesztőt 2013-ban „Ausztria Lakóépület-építő Márkája” kitüntetésben részesítette az EUREB-intézet. Most sikerült a vállalatnak a kitüntetést a „projektfejlesztő” kategóriában is megszereznie. „Nagyon örülünk ennek az új sikernek”, nyilatkozta Markus Neurauter, a Raiffeisen evolution ügyvezetője és az ügyvezetés szóvivője. „Márkaként a minőséget, a tartósságot és a magas használati értéket képviseljük,” tette hozzá.

Az EUREB-Intézet (European Real Estate Brand – Európai Ingatlan-Márka) 2013 óta minden évben felméri a hazai lakásépítő márkák, illetve cégek erősségeit. Valamennyi kitüntetésben részesülő vállalat közzétételre kerül az Ingatlan-márkakönyvben (Real Estate Brand Book) – az ingatlanágazat márka-összefoglalójában.

Raiffeisen evolution jelenleg két lakóprojektet épít Bécsben, a Régi Duna Lakóparkot (138 lakás), valamint az Engerthstraße-i társasházat (56 lakás). A 2015-ös év két további lakó- és egy ipari projekttel indul Bécsben, a Wien-Alsergrund-beli Pelikangasse-n, valamint a Hietzing-i Klitschgasse-n. A Muthgasse-n a közel 70 000 m2-es „Square plus” irodaépület, illetve a Wien-Neubau-beli és a Wien-Donaustadt-beli lakóépület-projektek fejlesztés alatt állnak. 

SOCIAL BOX