Vojnár Zinaida lett a HB Reavis nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója

Vojnár Zinaida közel 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a HB Reavis-hez közvetlenül az Orco Property Csoporttól érkezett, ahol a budapesti portfolió értékesítési és marketing tevékenységékekért és vagyonkezelésért felelt. Előtte az AEW Europe ingatlanbefektető regionális bárbeadási, marketing és üzleti tanácsadója volt, majd a GTC és az Immobilia Ingatlanfejlesztőknél, mint értékesítési és marketing igazgató dolgozott. Zinaida a […]

Vojnár Zinaida közel 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a HB Reavis-hez közvetlenül az Orco Property Csoporttól érkezett, ahol a budapesti portfolió értékesítési és marketing tevékenységékekért és vagyonkezelésért felelt. Előtte az AEW Europe ingatlanbefektető regionális bárbeadási, marketing és üzleti tanácsadója volt, majd a GTC és az Immobilia Ingatlanfejlesztőknél, mint értékesítési és marketing igazgató dolgozott.

Zinaida a magyarországi piac mellett, a nemzetközi üzlet világában is nagy tapasztalattal rendelkezik: Kínában egy szabadalmaztatott fogyasztói termék fejlesztését, és nemzetközi piaci bevezetését segítette, Párizsban pedig az AXA Real Estate munkatársa volt, ahol feladata az új, nemzetközi ingatlanalapok bevezetésének szakmai és marketing támogatása volt.

 

SOCIAL BOX